Με παρτενέρ η Τζούλια στην προεκλογική αφίσα

10.04.2012
Δεν ξέρω εάν το κατάλαβες, αλλά βρισκόμαστε σε προεκλογικό πυρετό κι αναβρασμό, μη σου πω. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες τύπου επίσημα ή ανεπίσημα γιατί απλά δεν έχει σημασία.

Δεν ξέρω εάν το κατάλαβες, αλλά βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και μην κολλάς σε λεπτομέρειες τύπου επίσημη ή ανεπίσημη γιατί απλά δεν έχει σημασία.

Η προεκλογική αφίσα που όλοι περιμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ακόμη περισσότερη περιέργεια είναι εδώ. Φυσικά, μιλάμε για την αφίσα της Τζούλιας, η οποία –για όσους προέτρεξαν- δεν αστειευόταν καθόλου όταν δήλωσε ότι θα κατέβει στον πολιτικό στίβο και θα ασχοληθεί με τα κοινά.

Μέχρι και σεξ με τη Μέρκελ προθυμοποιήθηκε να κάνει το κορίτσι για να σώσει τη χώρα, αλλά στην αφίσα μας τα χάλασε λίγο... Πολύ ύφασμα δεν έχει πάνω της; Κρίση έχουμε, χάθηκε να έκανε λίγη οικονομία…; Οι ψηφοφόροι της θα το εκτιμούσαν.

Θα επιβεβαίωνε και την άποψη ότι η πολιτική μπορεί να είναι σέξι. Όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία, η Τζούλια κι ο Δημοσθένης Βεργής ενώνουν τις δυνάμεις τους και το σύνθημά τους είναι «Κανένα έλεος στους κλέφτες που κυβέρνησαν», δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι κατεβαίνουν στις εκλογές με άγριες διαθέσεις.