Κάουελ: Η Σέριλ Κόουλ μου χρωστάει τα πάντα

02.05.2012
Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ με θέμα την ένταση ανάμεσα στις σχέσεις του διάσημου τηλεκριτή ταλέντων και της διάσημης τραγουδίστριας έρχεται μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του.


"Την ανέβασα κατηγορία", υποστηρίζει ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) μιλώντας στο περιοδικό "GQ" για τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) υποστηρίζοντας ότι η 28χρονη τραγουδίστρια του οφείλει τα πάντα.

"Παρά τις δυσκολίες που περάσαμε τον τελευταίο καιρό, ακόμη και τώρα μπορώ να κοιτάξω τη Σέριλ στα μάτια και να πω με σιγουριά πως όλα όσα έκανα για εκείνη την εκτόξευσαν σε άλλη κατηγορία", δήλωσε απερίφραστα ο 52χρονος Κάουελ ο οποίος έφερε την Κόουλ στην επιτροπή του βρετανικού X Factor το 2008.

Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο κριτές εντάθηκαν όταν ο Σάιμον έδιωξε τη Σέριλ από την κριτική επιτροπή του αμερικανικού τάλεντ σόου λίγο αφού είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή της.

Σήμερα, ο Κάουελ υποστηρίζει την επιλογή του, αρνείται ότι την απέλυσε και δηλώνει ότι θα ξαναδούλευε δίπλα της στο λεπτό.

"Είχε πληγωθεί τότε και η αλήθεια είναι πως όλα τελείωσαν άσχημα. Η πόρτα όμως είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη", ξεκαθάρισε ο Σάιμον, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην πρώην συνάδελφό του. Ακούει η Σέριλ;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα