Ναι είναι ο Κούτσερ και ψάχνει ταίρι με... συνοικέσιο!

03.05.2012
Σάλο έχει προκαλέσει η "έκκληση" του διάσημου ηθοποιού για… γυναίκα, μέσω διαφημιστικού σποτ!


Με την κίνησή του να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια γραφείου συνοικεσίων, ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αποδεικνύει ότι έχει μεγάλη αίσθηση χιούμορ –ή άγνοια κινδύνου σύμφωνα με άλλους (!).

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σποτάκι στο τέλος της είδησης, ο 34χρονος πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ (Demi Moore), παρουσιάζεται με τέσσερις διαφορετικές μεταμφιέσεις που βγάζουν αρκετό γέλιο, ενώ δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις ρατσιστικού χαρακτήρα.

Ο πρώτος ρόλος του Άστον είναι αυτός του 39χρονου Ινδού παραγωγού του Μπόλιγουντ, Ρατζ (Raj), ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα τον έρωτα και συγκεκριμένα "το πιο νόστιμο πράγμα στον πλανήτη… κάτι σαν την Κιμ Καρντάσιαν, ένα πράγμα!"

Ήταν αυτός ο ρόλος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από αυτούς που χαρακτηρίζουν απαράδεκτο εν έτη 2012 να βάφεις κάποιον με καφέ μπογιά και να τον βάζεις να μιλήσει με προφορά για την όποια διαφήμιση.

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί της διαφήμισης απαντούν ότι η αρχική και μοναδική τους ιδέα ήταν να προσφέρουν λίγο γέλιο στον κόσμο και ελπίζουν όλοι να το αντιληφθούν στο τέλος αυτό.

Στο μεταξύ, το διαζύγιο του Κούτσερ με τη Μουρ δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, καθώς για κάποιον λόγο, η 49χρονη ηθοποιός δεν έχει υπογράψει ακόμη…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα