Οι φίλοι της Λόπεζ κόλλησαν στα... μέλια!

11.05.2012
Φαίνεται ότι η λατίνα σούπερ σταρ έχει παραδοθεί άνευ όρων στο νέο της –όνομα και πράγμα- αμόρε και οι φίλοι της δεν το καταπίνουν με τίποτα!


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) με τον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) της στοιχίζει έναν έναν τους κολλητούς της, οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχτούν τις "εξουσίες" που η JLo του χαρίζει απλόχερα. Ακόμη και πάνω στους ίδιους.

Η 42χρονη τραγουδίστρια γνώρισε τον 25χρονο χορευτή λίγο μετά τον χωρισμό της από τον επί επτά χρόνια σύζυγό της, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και από πολύ νωρίς τον "κυκλοφορεί" με τιμή και καμάρι παντού. Και σίγουρα περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, αν δεχτούμε τις απόψεις των δικών της ανθρώπων που ξέρουν καλά ότι "όταν η Τζένιφερ ερωτεύεται τα δίνει όλα", αλλά πιστεύουν ότι αυτή τη φορά "ξεπέρασε τον εαυτό της".

Για να δικαιολογήσει τα χρήματα που του δίνει –ή έστω μέρος αυτών- η Λόπεζ "διόρισε" τον Σμαρτ "καλλιτεχνικό διευθυντή" της επικείμενης περιοδείας της με μισθό $40.000 (€31.000) την εβδομάδα! Και δεν είναι μόνο αυτό.

"Η Τζένιφερ δεν δίνει μόνο χρήματα στον Κάσπερ, αλλά και το απόλυτο δικαίωμα να παίρνει όλες τις αποφάσεις", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "In Touch" υπογραμμίζοντας ότι οι πιο στενοί της –μέχρι πρότινος δηλαδή- συνεργάτες έχουν αρχίσει να διαχωρίζουν τη θέση τους.

Φήμες θέλουν τον κολλητό φίλο και μάνατζερ της Λόπεζ, Φαμπιάν Χερέρα (Fabian Herrera) να έχει ήδη παραιτηθεί "μην μπορώντας να ανεχτεί να παίρνει διαταγές από ένα παιδί", ενώ λέγεται ότι και η έμπιστη βοηθός της Τζένι, Γκίλι Άιερ (Gilly Iyer) είναι έτοιμη να την… κάνει καθώς έχει βαρεθεί να κάνει τη "σερβιτόρα" στον Κάσπερ.

Από την πλευρά της, βέβαια, η JLo δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και να μην κάνει ρούπι χωρίς το μωρό της.

Όχι μόνο τον έβαλε να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του νέου της χιτ "Dance Again", αλλά χθες το βράδυ, η Τζένιφερ έβγαλε τον Κάσπερ ζωντανά στη σκηνή του "American Idol" και οι δυο τους έδωσαν μια πρώτης τάξεως παράσταση… έρωτα βάζοντας φωτιά στο πλατό.

Για του λόγου το αληθές, δείτε το χορευτικό στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, ενώ στο δεύτερο, θυμηθείτε την επίσης "καυτή" παρουσία της JLo στην ίδια σκηνή, ακριβώς έναν χρόνο πριν, όταν εντυπωσίαζε με τα σέξι τσαλίμια στον τότε σύζυγό της. Δύο μήνες αργότερα, ανακοίνωναν τον χωρισμό τους! Άβυσσος…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα