Η Ριάνα ξεγράφει τελειωτικά τον Κρις Μπράουν

11.05.2012
Τέλος στο σίριαλ της σχέσης της με τον πρώην αγαπημένο της φαίνεται ότι βάζει η ίδια η διάσημη σταρ.

Η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) είχαν μια πολύ επεισοδιακή σχέση η οποία έληξε –άσχημα- ύστερα από το ξύλο που της έριξε εκείνος το βράδυ πριν από την εκδήλωση για τα βραβεία Grammy του 2009.

Το θέμα πήγε στα δικαστήρια, ο Κρις καταδικάστηκε, ολοκλήρωσε την ποινή του, δήλωσε μετανοημένος και οι φήμες τον ξαναθέλησαν ζευγάρι με την 24χρονη σταρ παρά το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Τώρα, η Ριάνα φαίνεται ότι θέλει να αφήσει πίσω της όλο το κεφάλαιο Μπράουν και ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει ήταν μέσω… κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος σταμάτησε να ακολουθεί τον πρώην αγαπημένο της στο Twitter γεγονός που υπογραμμίζει ότι έκοψε κάθε γέφυρα μεταξύ τους, ενώ από διάφορα άλλα τιτιβίσματα φαίνεται ότι το όλο θέμα ξεκίνησε από προβλήματα που είχαν στην πρόσφατη συνεργασία τους –ναι, έγινε και αυτό, όταν τον Φεβρουάριο ο ένας συμμετείχε σε ρεμίξ του άλλου τον Φεβρουάριο.

Στο μεταξύ, η Ριάνα βγήκε από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί στην αρχή της εβδομάδας όταν κατέρρευσε –σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- μετά από τρελό πάρτι!

Όμως οι φίλοι της ανησυχούν για την κατάστασή της και λέγεται ότι την εκλιπαρούν να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια θεωρώντας ότι το έχει παρακάνει. Τώρα, το αν η Ριάνα περάσει τελικά την πόρτα της κλινικής αποτοξίνωσης ή όχι, αναμένεται να… φανεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα