Γιατί πρήστηκε έτσι η μαμά Καρντάσιαν;

14.05.2012
Μεγάλη φρίκη περίμενε τη μαμά της διάσημης ριαλιτοοικογένειας όταν ξύπνησε το πρωί και είδε το χειλάκι της έτοιμο να… σκάσει.


Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) εμφανίζεται στο τρέιλερ του επόμενου κύκλου για το σόου τους, "Keeping Up With The Kardashians", να τσιρίζει στο κρεβάτι, έχοντας μόλις ξυπνήσει με ένα τεράστιο, πρησμένο χείλος.

Από τις φωνές της, μπαίνουν στο δωμάτιο αρχικά ο γιος της, Ρομπ (Rob) και η Κιμ (Kim) οι οποίοι την κοιτάζουν αποσβολωμένοι, μην μπορώντας ταυτόχρονα να συγκρατήσουν τα γέλια τους!

Στη συνέχεια, ακολουθούν η έγκυος Κόρτνεϊ (Kourteney) και η Κένταλ (Kendal) οι οποίες έχουν περίπου την ίδια αντίδραση, με τη μικρότερη της παρέας όμως να μπήγει κανονικότατα τις φωνές.

Τώρα, το αν η 56χρονη αρχηγός της οικογένειας υπέστη ένα φρικτό λάθος αισθητικής παρέμβασης, ή αν η φουσκωμένη εικόνα της ήταν αποτέλεσμα "πλάκας" που ήθελε να κάνει στους δικούς της, δεν το ξέρουμε. Θα γίνει γνωστό αργότερα, όταν ξεκινήσει η έβδομη σεζόν του σόου, το οποίο δεν έκλεισε την έκτη του με τον καλύτερο τρόπο.

Για να δούμε… Πώς θα πάνε τα νούμερα σε αυτό τον έβδομο κύκλο;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα