Τι συμβαίνει με τη σέξι Λάουρα;

14.05.2012
Κρίση, τους έπιασε κρίση; Ναι, έτσι φαίνεται. Η Λάουρα, το «κορίτσι» Θέμου Αναστασιάδη αυτή την περίοδο στα προσωπικά δεν είναι και στα καλύτερα της.

Η σχέση της με τον Δημήτρη Δαλάκο, φαίνεται ότι περνά την πρώτη σοβαρή κρίση και το ζευγάρι είναι σε φάση που προσπαθεί να την ξεπεράσει. Και τέτοιες καταστάσεις, πώς να το κάνουμε, είναι... επίπονες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν ενάμιση χρόνο και μένει μαζί, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. «Όλα ξεκίνησαν όταν η ξανθιά παρουσιάστρια άρχισε τις εμφανίσεις της στην εκπομπή “Όλα 12”. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές εκτός κάμερας η Λάουρα δεν είχε πολύ καλή διάθεση, οι συνεργάτες της τη ρωτούσαν τι έχει, αλλά η ίδια απαντούσε ότι είναι κουρασμένη προσπαθώντας να αποφύγει να μιλήσει για την κρίση που περνάει στη σχέση της με τον Δημήτρη» δηλώνει στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Φαίνεται, ότι το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δυο, έφερε την απόσταση ανάμεσά τους και τα πρώτα σύννεφα να μαζευτούν απειλητικά πάνω από το σπιτικό τους, στα βόρεια προάστια. Πάντως, το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει ό, τι μπορεί για σωθεί η σχέση του, συνεχίζοντας ακόμη και τις κοινές εμφανίσεις. Εξάλλου, πριν λίγες μέρες, οι δυο τους εμφανίστηκαν σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι μαζί με φίλους για φαγητό.