Μούφα ο γάμος του Ζούκερμπεργκ;

22.05.2012
Ο ιδρυτής του Facebook παντρεύτηκε με άκρα μυστικότητα και από τη στιγμή που τελικά το ανακοίνωσε έχει βουίξει ο τόπος σχετικά με το κατά πόσο η όλη ιστορία είναι αληθινή.


Οι φωτογραφίες που επέλεξαν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ (Mark Zuckerberg) και η Πρισίλα Καν (Priscilla Chan) να δημοσιοποιήσουν αμέσως μετά τον γάμο τους άναψαν… φωτιές δίνοντας τροφή στους καλοθελητάδες που διαβάζοντας τη γλώσσα το σώματος, βρίσκουν ότι κάτι δεν κολλάει!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο £4,5 εκατομμυρίων σπίτι του Ζούκερμπέργκερ στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια ενώ κανείς από τους καλεσμένους δεν γνώριζε ότι πήγαινε σε γάμο.

Όλοι οι προσκεκλημένοι πίστευαν ότι επρόκειτο για το πάρτι αποφοίτησης της Πρισίλα καθώς μόλις είχε πάρει το πτυχίο της παιδιατρικής. Έτσι έγραφε στην πρόσκληση τουλάχιστον.

Τελικά ο γάμος έγινε αλλά το όλο θέμα προέκυψε αμέσως αφού το ζευγάρι ανέβασε στο Facebook δύο φωτογραφίες τους που σύμφωνα με ειδικούς απεικονίζουν μάλλον "δύο ξένους που φόρεσαν νυφικό και γαμπριάτικο" παρά ευτυχισμένους νιόπαντρους.

Όμως, παρά την αμηχανία, στην οποία προφανώς οφείλεται η παγωμάρα της πόζας, το ζευγάρι δεν κρύβει την οικειότητα που πηγάζει από τα 9 χρόνια σχέσης ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν με πολύ θετικά λόγια το νυφικό της 27χρονης Πρισίλα δια χειρός της αμερικανίδας σχεδιάστριας Κλερ Πέτιμποουν (Claire Pettibone).

$4.700 στοίχισε η δαντελένια τουαλέτα της νέας κυρίας Ζούκερμπεργκ ενώ η σχεδιάστρια δεν γνώριζε ποια ήταν η νύφη που έκανε τις τελευταίες πρόβες πριν από λίγες μέρες.

Η Πέτιμποουν κατάλαβε τι συνέβαινε όταν ο σύζυγός της είδε τη φωτογραφία του διάσημου ζεύγους στο διαδίκτυο και κάτι του θύμιζε το φόρεμα…

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στο πρώτο έτος και των δύο στο Χάρβαρντ και συγκεκριμένα περιμένοντας στη σειρά για την τουαλέτα σε πάρτι της αδελφότητας του Μαρκ, "Άλφα Έψιλον Πι", όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Χαν σε παλιότερη συνέντευξη.

Το γεγονός ότι η σχέση των νέων δημιουργήθηκε πολύ πριν γίνει ο Ζούκερμπεργκ ο δισεκατομμυριούχος που είναι σήμερα, φαίνεται να τους έχει ενώσει ακόμη περισσότερο.

Ο Μαρκ μπορεί να εγκατέλειψε το Χάρβαρντ για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του, όμως επέστρεψε εκεί το 2007 για την ορκωμοσία της αγαπημένης του, την οποία όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος συμβουλεύεται σε όλα τα σημαντικά θέματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Να ζήσουν λοιπόν τα παιδιά και… καλούς απογόνους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε λίγο από τη ζωή του "φαινομένου" Μαρκ Ζούκερμπεργκ όπως αυτή παρουσιάστηκε μέσα από την ταινία "The Social Network" πριν από δύο χρόνια.