Θαύμα, θαύμα: Η Μπαρ Ραφαέλι βρήκε άντρα!

01.06.2012
Δεν ήταν και πολύ τυχερή στους άντρες μετά τον χωρισμό της από τον Λεονάρντο ντιΚάπριο (Leonardo diCaprio) η ισραηλινή καλλονή, αλλά φαίνεται πως αυτό άλλαξε…


Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli) να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του χρυσού ολυμπιονίκη στο σνόουμπορντ, Σον Γουάιτ (Shaun White).

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το 26χρονο μοντέλο και ο αθλητής διασκέδαζαν μαζί το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ όπου δεν μπορούσαν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο.

"Χόρευαν, αγκαλιαζόταν και φιλιόταν συνέχεια. Ήταν τόσο συνεπαρμένοι ο ένας από τον άλλο που δεν τους ενδιέφερε τίποτα άλλο", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι το ζευγάρι δεν έφτασε μαζί, αλλά μέχρι να μπει στο κλαμπ η Ραφαέλι, ο Γουάιτ κοιτούσε συνέχεια το κινητό του σαν κάτι να περιμένει.

Οι ίδιες πηγές της "New York Post" αναφέρουν ότι το ζευγάρι εθεάθη να κάνει ρομαντική ποδηλατάδα στο Σέντραλ Παρκ την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα η Μπαρ Ραφαέλι ψηφίστηκε πρόσφατα από το περιοδικό "Maxim" ως "η πιο καυτή γυναίκα στον κόσμο". Τυχερός ο Σον…

Ζ. Κ.