Συνατσάκη-Σταμάτη: πλακώνονται στο ξύλο κάθε μέρα;

01.06.2012
Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του «Βράδυ» και παραδέχτηκε ότι η Σάσα Σταμάτη την μελανιάζει ενώ μίλησε και για την αποχώρηση τη από τον Αnt1!

«Δεν έγινε διωγμός από τον ΑΝΤ1. Δεν σας άφησα έτσι, έφυγα με πολλή αγάπη και μιλάω συχνά με ανθρώπους του ΑΝΤ1», είπε η Μαίρη που όλα και όλα θέλει αν είναι δίκαιη πάντα!

Και άραγε πώς περνάει στο «Πρωινό Mou»; «Η Σάσα Σταμάτη είναι ατομάρα. Μου ρίχνει στα αλήθεια, πριν ξεκινήσουμε! Μου λέει “για καλή τύχη” και μπαμ. Και μελανιάζω κι εύκολα! Έχει πολύ βαρύ χέρι για το πόσο αδύνατη είναι», είπε και συμφώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο πως η Σταμάτη έχει και γλώσσα. Εμ, ολόκληρη ατομάρα δεν θα είχε γλώσσα χρυσή μου;

Σύμφωνα με την Μαίρη, τα καλά νούμερα του πρωινού του Mega οφείλονται στην ειλικρίνεια, ενώ αποκάλυψε ότι η Φαίη Σκορδά ψάχνει να βρει ελαφρυντικά όταν κάτι δεν γίνει σωστά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας όχι.

«Δούλευα σε μαγαζί με ρούχα στη γειτονιά μου και είδα ότι ψάχνουν παρουσιαστές στο MAD. Ούτε mail δεν είχα τότε και έστειλα το βιογραφικό από το mail της αδερφής μου», ανάφερε η παρουσιάστρια για το πώς έγινε αυτή η επαφή της με την tv. Αυτό θα πει να είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή...

Ελένη Αναστασάκη