Η Κρίστεν Στιούαρτ θέλει να μάθει Γαλλικά

04.06.2012
Έναν μεγάλο της καημό εξέφρασε πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός και έχει να κάνει με τις ξένες γλώσσες.


Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) πέρασε αρκετούς μήνες στο Κεμπέκ του Καναδά για τα γυρίσματα της ταινίας της "Στον δρόμο" και καθώς στην περιοχή η κάτοικοι μιλούν τη Γαλλική, ήρθε και εκείνη σε καθημερινή επαφή με την άκρως ερωτική γλώσσα. Και την ερωτεύτηκε!

Θέλοντας μάλιστα να επικοινωνεί με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στη μητρική τους γλώσσα, η 22χρονη ηθοποιός εκδήλωσε την διακαή επιθυμία να μάθει να μιλά και η ίδια Γαλλικά. Και γρήγορα.

"Στα γυρίσματα όλοι μιλούσαν Γαλλικά. Περάσαμε αρκετό χρόνο εκεί και ένιωθα πολύ άσχημα. Σχεδόν μειονεκτικά. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια άκρως εθιστική γλώσσα αλλά γιατί ήθελα απεγνωσμένα να μιλήσω σε μερικούς ανθρώπους και δεν μπορούσα", ομολόγησε η Κρίστεν εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή της ότι μαθαίνοντας Γαλλικά θα βοηθήσει και την αυτοεκτίμησή της.

"Κάθε φορά που βρίσκομαι στο Παρίσι, νιώθω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο… κουλ", συνέχισε η Στιούαρτ εξηγώντας τελικά από πού άντλησε την έμπνευσή της.

Κατά τα άλλα, η νεαρή ηθοποιός που συνεχίζει να ζει τον έρωτά της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) έχει πρόσφατα κόψει το τσιγάρο, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου γι' αυτό. Ό,τι πει…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα