Όγκο στον εγκέφαλο έχει η Σέριλ Κρόου

06.06.2012
Ακόμη μια περιπέτεια υγείας για τη γνωστή τραγουδίστρια που πριν από έξι χρόνια είχε νικήσει τον καρκίνο του μαστού.

"Έχω όγκο στον εγκέφαλο", αποκάλυψε με θάρρος η ίδια η Σέριλ Κρόου (Cheryl Crow) ύστερα από πρόσφατη συναυλία που έδωσε ενώ η εκπρόσωπός της εξήγησε ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Η 50χρονη τραγουδίστρια της κάντρι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2006 και είχε βγει νικήτρια ύστερα από σχετική επέμβαση και χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπό της, Κριστίν Γολφ (Christine Wolff), πρόκειται για κάτι αρκετά σύνηθες στην περίπτωση της Κρόου.

"Ο όγκος είναι ένα μηνιγγίωμα, το οποίο συνήθως είναι καλοήθες και δημιουργείται από τα προστατευτικά στρώματα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού", συμπλήρωσε η Γολφ τονίζοντας ότι η Σέριλ "τα πηγαίνει μια χαρά, νιώθει υγιής και χαρούμενη".

Όσο για την αναφορά στην συγκεκριμένη κατάσταση; Η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας ξεκαθάρισε ότι ήταν "τυχαία" στο πλαίσιο της συνέντευξης και δεν είχε σκοπό να προκαλέσει ανησυχία.

"Σε μια συναυλία ξέχασα τους στίχους από ένα τραγούδι και ανησύχησα για τη μνήμη μου. Πήγα λοιπόν και έκανα μια μαγνητική και προέκυψε ότι έχω όγκο στο κεφάλι", ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε με χιούμορ η τραγουδίστρια στην εν λόγω συνέντευξη ενώ δεν έγινε γνωστό αν χρειαστεί επέμβαση για την αφαίρεσή του στη συνέχεια.

Η Σέριλ Κρόου είναι μητέρα δύο αγοριών τα οποία έχει υιοθετήσει μόνη της, του 5χρονου Γουάιτ Στίβεν (Wyatt Steven) και του 2χρονου Λιβάι Τζέιμς (Levi James), ενώ ο αρραβώνας της με τον πρωταθλητή ποδηλασίας Λανς Άρμστρονγκ (Lans Armstrong) διαλύθηκε το 2006 μετά τη διάγνωση της ασθένειάς της.

Ζωή Κίττα