Γιατί η Μπρίτνεϊ δεν παίρνει τα φάρμακα της;

06.06.2012
Σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν στο φως νέα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της πολύ εύθραυστης υγείας της πριγκίπισσας της ποπ.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πάσχει από Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας, στο οποίο οφείλεται το γεγονός ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα για πολλή ώρα.

Με αυτό τον τρόπο ερμηνεύονται και οι πληροφορίες που θέλουν την 30χρονη σταρ να διακόπτει πολύ συχνά τις ακροάσεις του X Factor, του οποίου είναι κριτής, καθώς δεν μπορεί να τις παρακολουθήσει επί ώρα.

"Η Μπρίτνεϊ διαγνώστηκε με διάσπαση προσοχής στην εφηβεία και μάλιστα ακολούθησε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή γι' αυτό", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας όμως ότι η αγωγή αυτή έχει σταματήσει. Το θέμα είναι το γιατί.

Ενώ, λοιπόν, υπήρξαν φήμες που υποστήριζαν ότι αυτό έγινε "γιατί οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν... κάνουν τίποτα", σημερινά δημοσιεύματα φανερώνουν ότι το πρόβλημα προέκυψε από τη στιγμή που τα συγκεκριμένα σκευάσματα είναι μη συμβατά με τα φάρμακα που παίρνει η Σπίαρς για τα ψυχολογικά της θέματα.

Η ολοκληρωτική κατάρρευση της Μπρίτνεϊ το 2007 έχει αφήσει εποχή με την ίδια να ξυρίζει στον πάτο όλα τα μαλλιά της.

Στη συνέχεια εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης από όπου και βγήκε "υγιής", ωστόσο οι δικαστές την έκριναν "ανίκανη να χειριστεί τα προσωπικά και επαγγελματικά της ζητήματα" και όρισαν τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) κηδεμόνα της.

Σήμερα, και ενώ η Μπρίτνεϊ συνεχίζει θεραπευτική αγωγή για τα θέματα της ψυχής της, δίπλα στον κύριο Σπίαρς ρόλο έχει αναλάβει και ο αρραβωνιαστικός της σταρ -και πρώην ατζέντης της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) ως συν-κηδεμόνας της καλής του.

Με αυτά όμως το ζήτημα παραμένει ότι φάρμακα για τη διάσπαση δεν μπορεί να πάρει η διάσημη τραγουδίστρια που έχει υπογράψει συμβόλαιο αξίας £10 εκατομμυρίων για τη θέση δίπλα στον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell), την Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) και τον ΛΑ Ράιντ (LA Reid).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχικριτής του σόου, Σάιμον Κάουελ, γνώριζε καλά την κατάσταση πριν πέσουν οι τζίφρες.

Βέβαια, αν είχε καταλάβει τι ακριβώς το περίμενε δεν είναι γνωστό. Όμως, η ουσία παραμένει ότι ακόμη και αυτός ο... ντόρος που γίνεται, μόνο καλό κάνει στο σόου του. Οπότε, χαμένος δεν θα βγει.

σο για την ταλαίπωρη την Μπρίτνεϊ; Εκτός από τον φύλακα άγγελό της, Τζέισον, η διάσημη τραγουδίστρια έχει δίπλα της μια στρατιά ειδικών που φροντίζουν από τη διατροφή μέχρι τον ύπνο της, οπότε το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια για το καλύτερο γίνεται. Τώρα... αν φτάσει μέχρι το τέλος, θα φανεί.

Ζ. Κ.