Πάρις Τζάκσον: Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ

06.06.2012
Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) η μονάκριβη κόρη του αποκαλύπτει τα συναισθήματά της.

Την Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) διάλεξε η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) για να εξομολογηθεί τον πόνο που ακόμη και σήμερα την κάνει να νιώθει ο θάνατος του πατέρα της.

"Δεν νιώθεις ποτέ καλύτερα", ομολογεί η 14χρονη Πάρις, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί από το κανάλι OWN την Κυριακή αναφερόμενη στον χρόνο που δεν φαίνεται να γιατρεύει τις πληγές όπως λέγεται.

Μεταξύ άλλων, η Πάρις αναμένεται να μιλήσει και για την υποκριτική της καριέρα που μόλις ξεκινά με τη συμμετοχή της στην ταινία Lundon's Bridge and the Three Keys.

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει η μοναχοκόρη του Τζάκο μαζί με την αδελφή του -και θεία της- Τζάνετ (Janet) εκείνη είχε εκφράσει έντονα την αντίδρασή της στην απόφαση της ανιψιάς της υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον μέχρι να γίνει 18.

"Είναι ένα πολύ σκληρό και έξυπνο κορίτσι. Όμως, ο χώρος είναι πολύ άγριος", είχε εξηγήσει τότε η Τζάνετ υποστηρίζοντας ότι "αν επρόκειτο για δικό της παιδί, δεν θα ήθελε να το κάνει".

Ζ. Κ.