Αρραβωνιάστηκε η "Χάνα Μοντάνα" στα 19 της χρόνια

07.06.2012
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά -ούτε και από την ανάποδη- έτσι η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η μέλλουσα νυφούλα που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

"Είμαι τόσο χαρούμενη που αρραβωνιάστηκα και ανυπομονώ για μια ζωή γεμάτη ευτυχία μαζί με τον Λίαμ", ομολόγησε στο περιοδικό "People" η Μάιλι, η οποία γνώρισε τον αγαπημένο της στα γυρίσματα της ταινίας "Το τελευταίο τραγούδι" (2009) και από τότε δεν χώρισαν ποτέ. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Η 19χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Χάνα Μοντάνα στην ομότιτλη σειρά του Ντίσνεϊ, δεν μπορεί -ούτε και θέλει, δηλαδή- να κρύψει την ευτυχία της.

Με αναρτήσεις του τύπου "Σήμερα σε αγαπώ περισσότερο από χθες και λιγότερο από αύριο" και "Ο Παράδεισος βρίσκεται στη Γη" στο Twitter της, η Μάιλι εκφράζει με όποιον τρόπο μπορεί τον έρωτά της για τον 22χρονο πρωταγωνιστή της μεγάλης φετινής επιτυχίας "Αγώνες Πείνας" (δείτε επίσης το τρέιλερ στο τέλος της είδησης).

Σύμφωνα με το αυσταλέζικο περιοδικό "Who", ο Χέμσγουορθ έκανε την πρόταση στις 31 Μαΐου με ένα ειδικά σχεδιασμένο από τον Νιλ Λέιν, μονόπετρο 3,5 καρατίων.

Συγχαρητήρια, λοιπόν και "Καλά στέφανα".