Πέθανε η γιαγιά της Ριάνα - θρηνεί ο... Μπράουν

02.07.2012
Την αγαπημένη της γιαγιά Κλάρα Ντόλι (Clara Dolly Brathwaite) έχασε η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος Ριάνα (Rihanna).

Η 24χρονη ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα από το λογαριασμό της στο Twitter και πόσταρε μεγάλο αριθμό φωτογραφιών παρέα με την αγαπημένη της γιαγιάκα.

Η λατρεμένη Κλάρα Ντόλι έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και η διάσημη εγγονή της δεν είχε παρά να την αποχαιρετήσει με ο δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, δεκάδες φανς, έσπευσαν να συλληπηθούν την Ριάνα αλλά εκείνος που φαίνεται πως πόνεσε περισσότερο, ήταν ο πρώην της Ρι-ρι, Κρις Μπράουν (Chris Brown). Ο 23χρονος, τόνισε από το δικό του λογαριασμό στο Twiiter πως προσεύχεται για την οικογένεια της πρώην και την απώλεια της γιαγιάς για την οποία ανέφερε πως την ένιωθε σαν δική του:

''Σ'αγαπώ γιαγιά. Ο θεός να σε αναπαύει'', τόνισε ο Μπράουν ενώ τα συλλυπητήρια στη Ριάνα φρόντισε να τα πει και η μαμά Μπράουν, από το Twitter πάλι.

Η Ριάνα έσπευσε μάλιστα να απαντήσει στην παρ' ολίγο πεθερά, Τζόις Μπράουν (Joyce Brown), την οποία αποκάλεσε ''μαμά''.

Το τελευταίο διάστημα η γιαγιά της Ριάνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ''Memorial Sloan-Kettering'' στη Νέα Υόρκη και η τραγουδίστρια ταξίδεψε πολλές φορές για να βρεθεί κοντά στη γιαγιά της. Πρι δύο εβδομάδα η Ριάνα είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Twitter φωτογραφίες της Κλάρα Ντόλι από το νοσοκομείο στις οποίες τόνιζε πόσο πολύ την αγαπά!

Κ.Π