Κέιτι Χολμς: Προμελετημένο το... έγκλημα!

06.07.2012
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ του "διάσημου χωρισμού" έχουμε σήμερα. Είναι βέβαια ελαφρώς ετεροχρονισμένο, όμως… βαρύτατης σημασίας για την ουσία της όλης υπόθεσης.


Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας να βάλει τέρμα στον 5χρονο γάμο της με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) πριν από λίγες μέρες εντελώς ξαφνικά –αν και αυτό το κομμάτι τελικά αμφισβητείται εντόνως.

Κι όμως, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η 33χρονη σταρ προετοίμαζε –με τον τρόπο της- το όλο συμβάν μέσα από όλο νόημα απαντήσεις που έδινε σε συνέντευξη που δημοσιεύεται τώρα στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Elle".

"Νιώθω πιο σέξι από ποτέ. Νομίζω ότι στα 20 μου προσπαθούσα υπερβολικά να βάλω τα πράγματα στη θέση τους", παραδέχτηκε η Κέιτι όταν ρωτήθηκε πως νιώθει τώρα που πέρασε τα 30.

"Αρχίζω να βρίσκω τον εαυτό μου. Είναι μια τελείως καινούρια φάση", ξεκαθάρισε η Κέιτι ενώ όταν ρωτήθηκε για τον σταρ σύζυγό της αποφάσισε να κρατήσει διακριτικά τις… αποστάσεις της.

"Εκείνος είναι ο Τομ Κρουζ εδώ και 30 χρόνια. Εγώ πια ξέρω ποια είμαι και που θέλω να πάω και θέλω να ακριβώς σε αυτό θέλω να εστιάσω τώρα", απάντησε η Χολμς με έναν τρόπο που δεδομένων των εξελίξεων ερμηνεύεται πολύ εύλογα…

Όσο για το αν και πόσο βοήθησε την καριέρα της ο γάμος της; Σε αυτό το κομμάτι η Κέιτι είναι κάθετη.
"Το μόνο σίγουρο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι χρειάζεται να δουλεύεις περισσότερο", αποκάλυψε η Χόλμς που ετοιμάζεται να γίνει η Τρίτη πρώην κυρία Κρουζ. Όμως, το πόσο "εύκολο" θα είναι αυτό συζητιέται, καθώς λέγονται πάρα πολλά για τον ρόλο που παίζει σε αυτό τον χωρισμό η Σαϊεντολογία της οποίας ο Κρουζ είναι βαθιά μυημένος και πιστός οπαδός.

Στο μεταξύ, και ενώ διάφορα δημοσιεύματα μιλούν για "ομηρικούς καυγάδες" του ζεύγους κυρίως γιατί ο Κρουζ ήθελε να στείλει την 6χρονη κόρη τους σε μοναστήρι-άντρο της θρησκευτικής οργάνωσης, μεγάλος λόγος γίνεται για τους οικονομικούς διακανονισμούς των Κρουζ καθώς… είναι πολλά τα λεφτά!

Όσο για τη Σούρι (Suri); Εκείνη συνεχίζει να είναι προσκολλημένη στη μαμά Κέιτι και σύμφωνα με πηγές "είναι πολύ πολύ καλά". Μακάρι.

Στο βίντεο που ακολουθεί, γυρίστε πίσω στον χρόνο μέχρι το 1998 και την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής επιτυχίας "Dawson's Creek" μέσω της οποίας έγινε γνωστή η Κέιτι Χολμς.

Ζ. Κ.