Αποκάλυψη: Γιατί δεν χαμογελάει η Βικτόρια;

10.07.2012
Η 38χρονη πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας είναι διάσημη -μεταξύ άλλων- και για τα σουφρωμένα χείλη με τα οποία ποζάρει πάντα μπροστά στον φακό.

Έχουμε τόσα χρόνια να δούμε τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) να χαμογελά που όταν πριν από λίγες μέρες η ίδια πόσταρε στο Twitter της μια φωτογραφία όπου αγκαλιάζει ένα δελφίνι και σκάνε λίγο τα χειλάκια, το κάναμε "ζήτημα".

Το θέμα βέβαια είναι το πότε και το γιατί η Πος σταμάτησε να χαμογελά. Γιατί αποκλείεται να ήταν πάντα έτσι. Και να που σήμερα η Daily Mail κάνει την αποκάλυψη ψάχνοντας στα φωτογραφικά αρχεία του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Βλέποντας την κυρία Μπέκαμ να χαμογελά καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα γιατί το... έκοψε!

Προφανώς κάποιος ειδικός τη συμβούλεψε ότι αν θέλει να αποκτήσει ένα συγκεκριμένο στυλ και... βάρος, θα πρέπει να αλλάξει ύφος, να κλείσει το στόμα και να χαμογελά χωρίς να δείχνει δόντι.

Η Βικτόρια φαίνεται ότι ακολούθησε τη συμβουλή πιστά κοιτάζοντας μάλιστα πάντα τον φακό και υπό συγκεκριμένη γωνία, κάνοντας έτσι το "σούφρωμα" σχεδόν μόδα...

Τώρα, αν και πότε θα αλλάξει στυλ η Πος θα φανεί. Προς το παρόν τα πράγματα παραμένουν ως έχουν με την ίδια τη Βικτόρια να απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί τον χρόνο με τον αγαπημένο της Ντέιβιντ (David) και τα τέσσερα παιδιά της.

Ζ. Κ.