Πέθανε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε

14.07.2012
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, 13 Ιουλίου αφού ο 36χρονος γιος του ηθοποιού βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Λος Άντζελες, από υπερβολική δόση χαπιών.

Το πτώμα του ανακαλύφθηκε από την καθαρίστρια του διαμερίσματος λίγες ώρες αργότερα. Προηγουμένως ένας φίλος του, του είχε χτυπήσει την πόρτα και καθώς δεν πήρε απάντηση, ενώ είχαν κανονίσει να συναντηθούν, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έκανε έναν τυπικό έλεγχο εξωτερικά και αποχώρησε.

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ ΤΜΖ, οι πρώτες βοήθειες που έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση στα επείγοντα, βρήκαν τον Σέιτζ Σταλόνε (Sage Stallone) ήδη νεκρό, ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν ότι η αστυνομία προσπαθεί να διευκρινίσει αν ο θάνατος του έγινε από ατύχημα ή εκ προθέσεως.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του πατέρα του, ο 66χρονος Σιλβέστερ (Sylvester Stallone) έχει καταρρακωθεί από το νέο, το οποίο πληροφορήθηκε ενώ βρισκόταν σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Σαν Ντιέγκο.

Ο Σέιτζ έκανε την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση στο πλευρό του πατέρα του, στην πέμπτη συνέχεια του "Ρόκι" (Rocky 5) το 1990, όπου υποδύθηκε τον θρυλικό χαρακτήρα του γιου του Ρόκι, Ρόμπερτ Μπαλμπόα. Το 1996 συμμετείχε στην ταινία "Daylight". Την ίδια χρονιά έγινε συνιδρυτής της εταιρείας "Grindhouse Releasing", η οποία ασχολείται με την συντήρηση και αποκατάσταση κατεστραμμένων ταινιών, μαζί με τον μοντέρ Μπομπ Μουράβσκι.

Ο Σέιτζ ήταν γιος του Σιλβέστερ από τον πρώτο γάμο του με την Σάσα Τζακ (Sasha Czack) με την οποία είχε αποκτήσει άλλον έναν γιο, τον 32χρονο Σερκέο (Seargeoh) που πάσχει από αυτισμό.

Ο δικηγόρος του Σέιτζ, δήλωσε ότι το τελευταίο διάστημα ήταν σε πολύ καλά κέφια και ήταν πολύ απασχολημένος από τη δουλειά του. Μάλιστα σκόπευε να παντρευτεί, γι' αυτό και η είδηση του θανάτου του χτύπησε σαν κεραυνός εν αιθρεία.