Η Σούρι στο καθολικό σχολείο της Lady Gaga

16.07.2012
Μετά το διαζύγιο και την κηδεμονία, η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έκανε ακόμη ένα βήμα προς την υλοποίηση του μεγάλου σχεδίου πλήρους αποδέσμευσης από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και τη Σαϊεντολογία του.


Το μεγάλο ζήτημα στον χωρισμό της 33χρονης ηθοποιού από τον 50χρονο σταρ πρώην σύζυγό της υπήρξε από την αρχή η 6χρονη κόρη τους, Σούρι (Suri), την οποία η Χολμς θέλει να προστατεύσει πάση θυσία από τα νύχια της θρησκευτικής οργάνωσης της οποίας υψηλά ιστάμενο μέλος είναι εδώ και χρόνια ο Κρουζ.

Αφού –όλως περιέργως- η Κέιτι κέρδισε την κύρια κηδεμονία της κόρης της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την παρουσία δικών της ανθρώπων σε κάθε συνάντηση πατέρα-κόρης, έληξε με συνοπτικές διαδικασίες και ένα άλλο μείζον θέμα. Αυτό της εκπαίδευσης της μικρής.

Έτσι, σύμφωνα με τους Times του Λος Άντζελες, η Κέιτι Χολμς έγραψε την κόρη της στο καθολικό σχολείο του Μανχάταν, όπου παρεμπιπτόντως φοίτησε και η Lady Gaga.

Μέχρι τώρα η Σούρι είχε δασκάλους στο σπίτι και ο πατέρας της ήθελε να τη στείλει στο σχολείο της Σαϊεντολογίας όπου πήγαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, η Ιζαμπέλα και ο Κόνορ.

Όμως, όσο όλο αυτό περνά από το χέρι της Κέιτι… αποκλείεται!

Το σχολείο του Μοναστηριού της Αγίας Καρδιάς, ξεκινά τα μαθήματα τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση για τη νέα διάσημη μαθήτριά του. Μέχρι τότε θα έχει φανεί η αλήθεια...

Ζ. Κ.