Ο Τσάρλι Σιν "τουιτάρει" ενώ κάνει σεξ

16.07.2012
Γαργαλιστικές –αν και κάπως αστείες- οι τελευταίες αποκαλύψεις που αφορούν στον γνωστό ηθοποιό και τις συνήθειές του στο… κρεβάτι.


Ο πολύπαθος Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) γνώρισε τον "κόσμο του Twitter" πέρσι εν μέσω της απίστευτης θύελλας που πέρασε στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή και όπως φαίνεται εθίστηκε σε ελαφρώς παράλογο βαθμό.

Κάποια στιγμή στην επεισοδιακή χρονιά που πέρασε, ο 46χρονος ηθοποιός είχε ταυτόχρονα δεσμό με δύο γυναίκες –τις οποίες μάλιστα αποκαλούσε "θεές του".

Σήμερα, η μία εξ αυτών, ξεκινά μουσική καριέρα και στους στίχους ενός τραγουδιού της, εμπνέεται από τον πρώην αγαπημένο της.

"Τουιτάρει κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί μου" ("He’s posting Twitter tweets during sex with me") τραγουδά η Μπρι Όλσον (Bree Olson) και παραδέχεται ότι όντως τον Σιν είχε στον νου της όταν έγραφε τους στίχους.

Μέσα σε δύο μέρες από τη στιγμή που μπήκε στο Twitter ο Τσάρλι είχε αποκτήσει πάνω από ένα εκατομμύριο followers ενώ ήταν πολύ τακτικός στις ενημερώσεις του. Ίσως μάλιστα περισσότερο από όσο χρειάζεται!

Τελικά, όμως, και ύστερα από μια σχετική ηρεμία που επήλθε στην προσωπική του ζωή, ο Σιν αποφάσισε ότι όλη αυτή η ενασχόληση "δεν του προσφέρει τίποτα απολύτως" και αποχώρησε από τη συγκεκριμένη διαδικτυακή παρέα.

Τουλάχιστον έμεινε το τραγούδι της θεάς του να θυμίζει και αυτό το φεγγάρι στη ζωή του.

Ζ. Κ.