Οι κόρες της Ντέμι Μουρ κινούνται εναντίον της δικαστικά

17.07.2012
Το σίριαλ με τις όλο και χειρότερες σχέσεις ανάμεσα στη διάσημη ηθοποιό και τα κορίτσια της δεν φαίνεται να έχει "χάπι έντ".

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" οι κόρες της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έχουν εκνευριστεί τόσο πολύ με τη μαμά τους που ετοιμάζονται να τη στείλουν μέχρι και το δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του RadarOnline θέλουν τη Ράμερ (Rumer), τη Σκάουτ (Scout) και την Ταλούλα Γουίλις (Tallulah Willis) να έχουν ζητήσει ήδη ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της 49χρονης σταρ μητέρας τους.

Η Ντέμι λέγεται ότι έχει να μιλήσει με τις κόρες της ολόκληρες εβδομάδες καθώς καμιά τους δεν σηκώνει το τηλέφωνο, ούτε απαντά και τα μηνύματα που τους στέλνει εναγωνίως.

Προφανώς αυτός είναι ο τρόπος που διάλεξαν τα κορίτσια να δείξουν στη μητέρα τους την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται "το κακό που τη βρήκε". Δηλαδή το κέρατο από τον σύζυγό της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Έχει περάσει σχεδόν χρόνος από την αποκάλυψη για τις πομπές του 35χρονου ηθοποιού και η Ντέμι δεν φαίνεται να το έχει ξεπεράσει. Ούτε καν να το παλεύει.

Ε, αυτό οι κόρες της δεν το συγχωρούν και αφού τσακώθηκαν μαζί της άπειρες φορές, μετά αποφάσισαν να κρατήσουν απόσταση και τέλος να τη σύρουν στα δικαστήρια.

"Τα κορίτσια ξεκαθάρισαν εδώ και εβδομάδες ότι δεν θέλουν να μιλούν στη μαμά τους αλλά εκείνη συνεχίζει την προσπάθεια να τις προσεγγίσει με διάφορους τρόπους", αποκαλύπτουν οι πηγές εξηγώντας ότι αυτό δεν το αντέχουν τα κορίτσια, εξ ου και τα δραστικά μέτρα.

Ζ. Κ.