Πάτινσον: Ήμουν πάντα ερωτευμένος με την Κρίστεν

18.07.2012
Σε ασυνήθιστες προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε ο 26χρονος ηθοποιός που παραδέχτηκε ότι η καψούρα του δεν είναι… χθεσινή.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έγιναν ζευγάρι πριν από μερικά χρόνια όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας των "Twilight".

Κι όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ρομπ, εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της αρκετά πριν από αυτή τη στιγμή.

"Ήξερα ότι είχαμε χημεία μεταξύ μας πριν ακόμη γνωριστούμε", παραδέχτηκε ο Πάτινσον μιλώντας σε εκπομπή της καναδικής τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας ότι τη… ζημιά την έπαθε παρακολουθώντας την ταινία "Ζathura", όπου πρωταγωνιστούσε η 14χρονη τότε Στιούαρτ. (δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί)

Από την πλευρά της, η Κρίστεν παραδέχτηκε ότι και εκείνη κάπως έτσι ένιωσε εκφράζοντας ταυτόχρονα τον θαυμασμό της για το αγόρι της.

"Όταν γνωρίζεις κάποιον με τον οποίο ήθελες ανέκαθεν να συνεργαστείς δεν το πιστεύεις. Νιώθεις κάπως σαν 'Πω πω… είναι όντως αυτός", και η κουβέντα έληξε εκεί για το ζευγάρι που λέγεται ότι όχι μόνο ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά να κάνει και παιδιά γρήγορα. Με το καλό…

Ζ. Κ.