Παίκτης ριάλιτι δίνει μάχη για να ζήσει

10.08.2012
Δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει γνωστός παίκτης ριάλιτι μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βάκρινο, ο οποίος βγήκε από την καταστολή και οι γιατροί έχουν που τον παρακολουθούν στο ΚΑΤ έχουν ελπίδες ότι θα μπορέσει να ανακάμψει και στο τέλος θα βγει νικητής από τη δύσκολη μάχη που δίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο 54χρονος επιχειρηματίας από το Αίγιο, που έγινε γνωστός το 2003 μέσα από το ριάλιτι «Φάρμα» τραυματίστηκε βαρύτατα τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου σε τροχαίο ατύχημα που είχε στο Ξυλόκαστρο.

Ο αδελφός του, Τάσος Βάκρινος , μίλησε στην «Espresso» κι εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Γιάννης θα ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του: «Υπάρχουν ελπίδες για τον Γιάννη. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα συνέλθει και ότι θα καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του» . Το ατύχημα έγινε γύρω στις 6.00 το πρωί όταν ο Βάκρινος επέστρεφε στο σπίτι του στο Αίγιο από το Ξυλόκαστρο και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε τοίχο διώροφου σπιτιού επί του δρόμου και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κορίνθου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο ΚΑΤ.