Η γιαγιά Τζάκσον δεν θέλει να δει τα παιδιά της

14.08.2012
Τελικά φαίνεται πως ο πόλεμος στην οικογένεια του Τζάκο καλά κρατεί, με την αρχηγό της να περνά δυναμικά στην αντεπίθεση.

Η αναταραχή ανάμεσα στους Τζάκσον (Jackson) ξεκίνησε με αφορμή την κούραση της γιαγιάς Κάθριν (Katherine) η οποία έπρεπε να χαλαρώσει λίγο, σύμφωνα με μερικά από τα παιδιά της, τα οποία μια ωραία πρωία απλά τη βούτηξαν και την εξαφάνισαν.

Αφού πέρασαν δύο εικοσιτετράωρα και η 82χρονη γυναίκα κηρύχτηκε αγνοούμενη από άλλα μέλη της οικογένειας, εκείνη εμφανίστηκε ωραία και χαμογελαστή δηλώνοντας ότι όλα είναι καλά και απλά ξεκουράζεται.

Έλα όμως που η αλήθεια κρύβεται κάπου πιο πίσω και συγκριμένα στην αμύθητη περιουσία του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) στην οποία έχουν αξίωση μόνο τα τρία παιδιά του και η μητέρα του ως μία και μοναδική κηδεμόνας τους.

Τέθηκε λοιπόν ζήτημα κηδεμονίας, η Κάθριν την έχασε και στο τέλος την επανέκτησε από κοινού με τον εγγονό της ΤJ.

Τώρα όμως που το θέμα αντιμετωπίζεται από κάποια απόσταση φαίνεται να έχει κι άλλες προεκτάσεις καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα συνειδητοποίησε ότι τα βλαστάρια της τη χρησιμοποίησαν και της φέρθηκαν ύπουλα.

Και τώρα δεν θέλει να τους δει ούτε ζωγραφιστούς.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά που έχουν μπει στη μαύρη λίστα της μαμάς Τζάκσον είναι η Τζάνετ (Janet), η Ρέμπι (Rebbie) και ο Ράντι (Randy), τους οποίους η Κάθριν δεν μπορεί να συγχωρήσει που της έκρυψαν ότι τα εγγόνια της την έψαχναν εναγωνίως τον καιρό της "εξαφάνισής" της.

Η μαμά Τζάκσον θεωρεί ότι για όλα τα άσχημα που έχουν συμβεί στο σπίτι της ευθύνεται το "μεγάλο στόμα" του Ράντι και έχει απαγορεύσει στους τρεις ακόμη και την είσοδο στο σπίτι της. Οι εξελίξεις αναμένονται...

Ζ.Κ.