Καινούργιου: Μιλάει για Σαμαρά & μας μπερδεύει

16.08.2012
Την ώρα που κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προβλήματα στη νεόκοπη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Γιώργο Σαμαρά, εκείνη μιλάει για τον έρωτα τους, αλλά φευ, μας μπερδεύει....

"Ναι μεν, αλλά" ένα πράγμα, αφού από τη μία δε διαψεύδει ότι είναι ζεύγος, αλλά από την άλλη δεν το επιβεβαιώνει. Η Καινούργιου στη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello μάς το δηλώνει ότι δεν θέλει να μας κοροϊδέψει: "Το να σου πω ότι δεν είμαι με τον Γιώργο, όταν υπάρχουν φωτογραφίες από τις διακοπές μας, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο"

Αλλά δεν μας το επιβεβαιώνει κιόλας: "Από την άλλη δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι γιατί θέλω να προστατεύσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής»

Τώρα θα αναρωτηθείς εσύ και δίκιο θα έχεις "πώς προστατεύεις τα προσωπικά σου, όταν κυκλοφορείς στη Μύκονο και βγαίνεις καμαρωτός και χαμογελαστός στις... παπαράτσι φωτογραφίες". Πάντως, πριν λίγες μέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τη σχέση τους να βαίνει προς διάλυση, επειδή ο Σαμαράς δεν ήθελε τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε.