Λαγούτης «καρφώνει» Παπουτσάκη: Ήθελε να παντρευτεί!

20.08.2012
Νυφούλα θα ντυθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο η Κατερίνα Παπουτσάκη

Και μπορεί εσύ να μην έχεις συνέλθει ακόμη από το σοκ(ι) του ξαφνικού γάμου της, όμως κάποια άλλη ψυχή μόνο από τα σύννεφα δεν έπεσε όταν άκουσε τα γαμήλια μαντάτα. Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος για ένα σύντομο χειμωνιάτικο φεγγάρι ήτο... συνταξιδευτής με το Κατερινιώ.

Τουτέστιν, τα είχαν για λίγο καιρό. Βέβαια, τον καιρό εκείνο, μήτε ο ένας μήτε ο άλλος επιβεβαίωναν τη σχέση τους, ενώ ο Λαγούτης μάς έλεγε για κάτι «ταξίδια» και «πορείες» που έκανε με την Παπουτσάκη, που όμως έληξαν άδοξα και σύντομα. Αλλά τώρα να που ο ηθοποιός γίνεται... λαλίστατος και όχι μόνο αναφέρεται στον επικείμενο γάμο της πρώην του, αλλά την «καρφώνει» κιόλας. Πώς;

“Νομίζω ότι το ήθελε πολύ, οπότε δεν τρελάθηκα, ούτε έπαθα πλάκα όταν το έμαθα, γνωρίζοντας ήδη την Κατερίνα”. Με αυτό τον τρόπο απαντάει πώς ένιωσε όταν έμαθε τα του γάμου. Άουτς, ήτο κακιούλα τούτη, αν σκεφτείς ότι η Παπουτσάκη προσπαθούσε να περάσει την εικόνα ότι δεν τρελαίνεται για γάμο και νυφικά. Και συνεχίζει ο πρώην στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται τόσο σύντομα, συνήθως είναι ερωτευμένο, αφελές ή ανυποψίαστο;”, εκείνος απαντά: “Είναι σίγουρα παρορμητικό. Από εκεί και πέρα, άμα σου βγει όλο αυτό, εννοώ αν σου πετύχει, τότε εντάξει”.

Πάντως, ο Λαγούτης όχι μόνο δεν έπεσε από στεναχώρια στα πατώματα, αλλά μέχρι που σκέφτεται να πάρει το Κατερινιώ τηλέφωνο και να της ευχηθεί τα καλύτερα. “Όχι, δεν την έχω πάρει να της ευχηθώ, αν τη δω όμως θα το κάνω. Να σου πω την αλήθεια, σήμερα το σκεφτόμουν έντονα και θέλω να την πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή”. Άσε, που θα πήγαινε μέχρι και στο γάμο της αν τον καλούσε.