Η Ριάνα έγινε αγόρι! Και φιλάει τον Μπράουν στο στόμα

07.09.2012
Χωρίς αμφιβολία έκλεψε την παράσταση στα χθεσινά βραβεία του MTV η εντυπωσιακή τραγουδίστρια. Και όχι άδικα!


Γενικά στη Ριάνα (Rihanna) αρέσει να προκαλεί και οι αλλαγές στην εμφάνισή της είναι ένα από τα αγαπημένα της μέσα για να το καταφέρνει.

Αυτή τη φορά μάλιστα επέλεξε μια βραδιά όπου τα μάτια όλου του μουσικού κόσμου –και όχι μόνο- θα ήταν στραμμένα πάνω της για να κάνει το θαύμα της.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της, η Ριάνα περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων του MTV για τα καλύτερα βίντεο κλιπ της χρονιάς με μαλλί κουρεμένο α λα γκαρσόν. Και ήταν μια κούκλα!

Βαμμένη διακριτικά αλλά με πολύ έντονο κραγιόν και βλεφαρίδες η 23χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος έφερε τα φλας των φωτογράφων σε παροξυσμό ενώ εντυπωσίασε λίγο αργότερα και στη σκηνή με την εκρηκτική ερμηνεία της.

Ήταν όμως ακόμη μια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που προκάλεσε αναταραχή με μια της μόνο κίνηση.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς, η Ριάνα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου βίντεο κλιπ της βραδιάς για το τραγούδι της "We found love" (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί).

Ανέβηκε λοιπόν στη σκηνή, πήρε το βραβείο της και κατεβαίνοντας έκανε μια στάση από τη θέση όπου καθόταν ο Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρώην –και σύμφωνα με τις φήμες νυν ξανά αν και μυστικά- αγαπημένος της έσπευσε να τη συγχαρεί φιλώντας τη στο στόμα (!).

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε ένας πανικός, αλλά συνέχεια δεν δόθηκε… Ακόμη! Το υπονοούμενο όμως το "πιάσαμε". Αν μη τι άλλο, η Ριάνα έχει συγχωρήσει τον Κρις για το ξύλο που της είχε ρίξει πριν από μερικά χρόνια...

Ζωή Κίττα