Γκουέν Στεφάνι: Τι την κρατά στον γάμο της;

07.09.2012
Δέκα χρόνια συμπληρώνει φέτος παντρεμένη η διάσημη τραγουδίστρια και εξηγεί πώς τα κατάφερε!


Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) γιορτάζει φέτος τη μαργαριταρένια επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Γκάβιν Ροσντέιλ (Gavin Rossdale) ενώ έχουν μαζί δύο γιους, τον 6χρονο Κίνγκστον (Kingston) και τον 4χρονο Ζούμα (Zuma). Μάλιστα πριν από τον γάμο η σχέση τους μετρούσε ήδη έξι χρόνια.

Και παρά το γεγονός ότι έχουν ακουστεί διάφορα όχι και τόσο ευχάριστα για τη σχέση τους κατά καιρούς, εκείνη δηλώνει ευτυχισμένη εξηγώντας ότι το μυστικό του μακρόχρονου γάμου τους είναι ότι έχουν κοινό τρόπο σκέψης και προσέγγισης.

"Νομίζω ότι το βασικό στοιχείο που έχουμε υπέρ μας είναι ότι και οι δύο έχουμε την ίδια αντίληψη των πραγμάτων", παραδέχτηκε η Γκουέν μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Elle" συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους είναι μαζί τόσο καιρό που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε κάθε φορά.

Και προφανώς κάτι τέτοιο ισχύει γιατί με αποκαλύψεις τύπου "Ο άντρας της Γκουέν Στεφάνι την απάτησε με την Κόρτνεϊ Λοβ" ή "Ο Γκάβιν Ροσντέιλ παραδέχεται σχέση με τον Μέριλιν" (!) ε δεν μπορεί, αν οι βάσεις δεν ήταν γερές, δεν θα είχαν φτάσει στα 10 χρόνια.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Στεφάνι ομολογεί ότι όσο περνά ο καιρός αγαπά περισσότερο τον αντρούλη της χαρακτηρίζοντας όμως τη σχέση τους ως "εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε".

"Μου λείπει πολύ όταν λόγω δουλείας κάνουμε να ειδωθούμε μέχρι και δύο μήνες. Νιώθω ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, όμως χαίρομαι που κάνει κάτι που τον ευχαριστεί τόσο", ολοκληρώνει η Γκουέν. Ό,τι πεις…

Ζ. Κ.