Η παράνυμφος της Αντζελίνα Τζολί θα είναι... άντρας!

18.09.2012
Ημερομηνία για τον γάμο των Μπραντζελίνα (Brangelina) μπορεί να μην έχουμε ακόμη όμως οι πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη μέρα έρχονται… καυτές.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει αποφασίσει ποιο πρόσωπο θέλει να έχει στο πλευρό της ως παράνυμφο τη μέρα που θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Μέχρι εκεί, όλα καλά! Όμως το "θεματάκι" προκύπτει καθώς η 36χρονη σταρ φέρεται να θέλει τον αδελφό της για τον ρόλο, που παραδοσιακά "ανήκει" σε γυναίκα.

Η σχέση της Αντζελίνα και του Τζέιμς Χέιβεν (James Haven) μπήκε στο "μάτι του κυκλώνα" όταν το 2000 και αμέσως μετά τη βράβευση της ηθοποιού με το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, τα δύο αδέλφια φιλήθηκαν στο στόμα.

Βέβαια, τότε ήταν μια "άγρια εποχή" και για τους δύο, που όπως φαίνεται ανήκει οριστικά στο παρελθόν –επίσης και για τους δύο.

Σήμερα, πια, η Τζολί είναι μια αφοσιωμένη σύντροφος και μητέρα έξι παιδιών που μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην οικογένεια, τη δουλειά της και το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο.

"Ο Τζέιμς ενθουσιάστηκε με την πρόταση της αδελφής του και φυσικά δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη", αποκάλυψε πηγή το περιοδικού "Heat", τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η Αντζελίνα τα πάει πολύ καλύτερα με τους άντρες παρά με τις γυναίκες.

Να κάτι που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε. Έστω και σε φωτογραφίες.

Ζ. Κ.