Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Τόρι Σπέλινγκ

19.09.2012
Μεγάλη λαχτάρα για την πολύτεκνη μανούλα που αυτή τη στιγμή χαλαρώνει ύστερα από ένα επείγον χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε το Σαββατοκύριακο.


Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) γέννησε το τέταρτο παιδάκι της, στις 30 Αυγούστου και φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιες επιπλοκές στην καισαρική τομή της, που μάλιστα χαρακτηρίστηκαν πολύ επικίνδυνες.

Έτσι, όπως επιβεβαιώνεται σήμερα μέσω του TMZ η 39χρονη σταρ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου "η κατάσταση αντιμετωπίστηκε επιτυχώς".

Εκτός από τον ούτε ενός μηνός Φιν, η Τόρι και ο σύζυγός της Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) έχουν μαζί τον 5χρονο Λίαμ (Liam), την 4χρονη Στέλα (Stella) και την 11 μηνών Χάτι (Hattie).

Παρά την ευτυχία της, η Σπέλινγκ φαίνεται ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις απανωτές εγκυμοσύνες και ξεκαθάρισε στον Ντιν ότι "το κλείνει το μαγαζάκι".

Ύστερα μάλιστα και από αυτή την τελευταία περιπέτεια… Αν υπήρχε και μια πιθανότητα να συμφωνήσει να ξαναμείνει έγκυος –όπως φαίνεται ότι θέλει ο σύζυγος- σίγουρα και αυτή εξανεμίστηκε. Περαστικά και σιδερένια…

Ζ. Κ.