Κοκκίνου: Τι λέει για τη συνάντηση με Γαρμπή-Σχοινά

20.09.2012
Συνάντηση (και τι συνάντηση).... κορυφής θα έχουμε την ερχόμενη Δευτέρα με αφορμή τη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία

Η Έλλη Κοκκίνου μετά από πολλά χρόνια θα συνυπάρξει επαγγελματικά (έστω και με τη μορφή... γκεστ) με τον πρώην αγαπημένο της, Διονύση Σχοινά. Και παρούσα στη συνάντηση θα είναι και η Καίτη Γαρμπή. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές και τι δεν θα δίναμε να είμασταν... μύγες και να πετούσαμε στα παρασκήνια. Βλέπεις, μετά τον άδοξο χωρισμό τους και την περίφημη πρόταση γάμου του Σχοινά στην Γαρμπή μέσα από το "Μπράβο" της Ρούλας Κορομηλά, το "τρίγωνο" αυτό έγινε αγαπημένο θέμα όλων μας για τα επόμενα χρόνια.

Εξάλλου, για πολύ καιροό συζητούσαμε για την ιστορία αυτή, ενώ πολλοί είχαν αποδώσει τα κιλά που είχε πάρει τότε η Κοκκίνου στη στεναχώρια της για τον γάμο του πρώην. Γράφονταν και λέγονταν πολλά, για να σταματήσουν όταν η Έλλη γνώρισε και παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Άλλωστε, είχαν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από την ιστορία εκείνη και το ενδιαφέρον είχε πλέον ξεφτίσει.

Κι ενώ σχεδόν την είχαμε ξεχάσει, έρχεται η επεκείμενη συναυλία και τσουπ, μας θύμισε τα περασμένα. Είναι όμως και ξεχασμένα όπως άδει η Γαρμπή; Η Κοκκίνου ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στην... "συνάντηση κορυφής". «Δεν υπάρχει θέμα. Το έχουμε ξεπεράσει και συνεχίζουμε τις ζωές μας, και καλά θα κάνουν να το ξεπεράσουν όσοι βλέπουν θέμα πίσω απ' αυτό» ξεκαθάρισε η αοιδός και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε.

Έχουμε όμως λόγο να περιμένουμε τι θα γίνει την Δευτέρα, όταν θα βρεθούν και οι τρεις στον ίδιο χώρο. Έτσι, κουτσομπολιό να γίνεται.