Κορινθίου-Αϊβάζης: Ποιοι θέλουν να τους χωρίσουν;

26.09.2012
Για πολύ καιρό, κάθε λίγο και λιγάκι, "έσκαγαν" φήμες ή δημοσιεύματα που ήθελαν την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη να χωρίζουν.

Αν και το ζευγάρι φρόντιζε κάθε φορά να διαψεύδει τα περί χωρισμού, δεν κατάφερναν να πείσουν τους "καλοθελητές". Τώρα, δίνουν μία κοινή συνέντευξη και αναφέρονται στα σενάρια αυτά και πώς προέκυψαν. Με συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ, βάζουν τέλος σε όσα λέγονται για το γάμο τους και "καρφώνουν" όσους μπήκαν ανάμεσα τους...

"Αυτοί που έγραφαν αυτά, χωρίς να σκεφτούν ότι υπάρχει μια οικογένεια και ένα παιδί, είναι τουλάχιστον κακοήθεις για μένα και ζηλεύουν τη σχέση μας. Και δεν είναι μόνο δημοσιογράφοι αλλά και άνθρωποι του χώρου που προσπάθησαν και, μάλιστα επίμονα, να χωρίσουν βάζοντας λόγια ή κάνοντας ακόμη χειρότερα πράγματα" δηλώνει η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι υπήρξαν γυναίκες που φλέρταραν τον σύζυγό της, ενώ ήξεραν ότι είναι παντρεμένος. Όπως αντίστοιχα φλέρταραν εκείνοι κάποιοι άνδρες. "Ίσως κάποιοι να πίστευαν ότι ο Γιάννης κι εγώ κάναμε οικογένεια για τα μάτια του κόσμου. Ε, λοιπόν τους πληροφορώ ότι παντρευτήκαμε επειδή αγαπιόμαστε πραγματικά και νιώσαμε αυτή την ανάγκη. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μπει ανάμεσά μας. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και προτεραιότητά μας είναι η οικογένειά μας" δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και τονίζει ότι πια είναι σίγουρη πως "κάποιοι θα χαίρονταν πολύ να μας δουν χωρισμένους"!!!!