Η κόρη της Θέρμαν δεν θα μάθει ποτέ το όνομα της

18.10.2012
Η 42χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς ονόμασε το κοριτσάκι της. Και ξαφνιάζει.


Στις 15 Ιουλίου 2012, η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, πρώτο με τον σύντροφό της, Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson), χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το όνομα που της χάρισαν.

Οι ευτυχείς γονείς αποφάσισαν πως τώρα ήρθε η ώρα να συστήσουν επίσημα την κορούλα της στον κόσμο και μέσω του εκπροσώπου τους αποκαλύπτουν την ταυτότητά της –σε όλο της το μεγαλείο.

"Θα ήθελα να ανακοινώσω το όνομα της κόρης της Ούμα και του Άρκι επίσημα για πρώτη φορά σήμερα: Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς Θέρμαν-Μπουσόν (Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson)", αποκάλυψε η Γκαμπριέλ Κάχμαν (Gabrielle Kachman) στο περιοδικό "People" συμπληρώνοντας ότι οι φίλοι και οι συγγενείς φωνάζουν τη μικρούλα Λούνα (Luna).

ο κάθε όνομα έχει ιδιαίτερη σημασία για τη μητέρα και τον πατέρα της μικρής", συμπλήρωσε η Κάχμαν εξηγώντας έτσι τα πέντε (!) ονόματα και δύο επίθετα της Λούνα.

Η Θέρμαν και ο Μπουσόν είναι ζευγάρι από το 2007 –εκτός από ένα μικρό διάλειμμα το 2009- και έχουν αμφότεροι παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους.

Η Ούμα τη 14χρονη Μάγια (Maya) και τον 10χρονο Λέβον (Levon) από τον γάμο της με τον Ίθαν Χοκ (Eathan Hawk) και ο Αρπάντ τον 14χρονο Αρπάντ Φλιν Αλεξάντερ και τον 9χρονη Αουρέλιους Σάι Αντρέα από τη σχέση του με το σούπερ μόντελ Ελ ΜακΦέρσον.

Ζ. Κ.