Κοκκίνου - Μπόγρης: Άγριος τσακωμός στη Γλυφάδα;

19.10.2012
Αν είσαι θαυμαστής της Έλλης Κοκκίνου και την πετύχεις κάπου έξω, πριν πας να της ζητήσεις αυτόγραφο, πρόσεξε καλά, αν συνοδεύεται από τον Γιώργο Μπόγρη.

Αν στο πλευρό της ή γενικότερα στα πέριξ βρίσκεται ο νεαρός αγαπημένος της, όπως είσαι στρίβεις και μένεις με τη χαρά του αυτόγραφου.... Όχι τίποτε άλλο, αλλά στο τέλος θα φέρεις βαριά στη συνείδησή σου ότι είσαι η αιτία που τσακώθηκε άσχημα το ζεύγος. Πρόσεξε ιστορία που διαβάσαμε στο Ciao (δεν την υιοθετούμε, αλλά μας άρεσε και την παρουσιάζουμε) και συνέβη κάπου κάποτε κάπως σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας.

Κοκκίνου και Μπόγρης πήγαν με τρελά κέφια να πιουν το καφεδάκι τους στην Γλυφάδα, αλλά (αλί αλί και τρισαλί) κανείς από τους δύο δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι αυτή η έξοδος θα τους έβγαινε ξινή. Μόλις είχαν καθίσει στο τραπέζι, όταν ένας θαμώνας από τα διπλανά τραπέζια ζήτησε από την Έλλη να φωτογραφηθεί μαζί του.

Εκείνη δέχτηκε ευγενικά και μάλιστα συνομίλησε μαζί του για αρκετή ώρα. Γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε ευγενικοί και προσιτοί με τον κόσμο που μας στηρίζει. Έλα, όμως που ο Μπόγρης δεν είναι της ίδιας άποψης και όπως αναφέρει το Ciao, άρχισε να «φουντώνει» αφού ήθελε ένα χαλαρό γεύμα με την αγαπημένη του.

Και όχι η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Ο θαυμαστής «ξαναχτύπησε» (βρε βαλτός ήταν;) ζητώντας αυτή τη φορά αυτόγραφο. Κι αυτός με δόσεις εκδήλωσε τον θαυμασμό του; Έλα όμως που ο Μπόγρης τη δεύτερη φορά δεν κρατήθηκε, έγινε έξαλλος και σου λέει το Ciao, ανάμεσα στο ζευγάρι έγινε ένας καυγάς χωρίς προηγούμενο. Οι δυο τους αποχώρισαν κακήν - κακώς από το μαγαζί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βιώνουν μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους.