Αγκιλέρα: Μου αρέσει να κυκλοφορώ ξεβράκωτη!

19.10.2012
Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αδιαμφισβήτητα μια τελείως προσωπική –και καθόλου συμβατική- αίσθηση της μόδας την οποία και ακολουθεί πιστά, όμως αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε.


Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) και ξάφνιασε το κοινό αποκαλύπτοντας ότι "δεν της αρέσει να φορά εσώρουχα".

"Μου αρέσει να νιώθω ελεύθερη κάθε στιγμή. Έτσι είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να φοράω εσώρουχα", παραδέχτηκε η 31χρονη τραγουδίστρια τονίζοντας την απίστευτη δύναμη που της δίνει αυτή η επιλογή.

Στον καναπέ της Τσέλσι, η Αγκιλέρα κάθισε φορώντας μαύρο κολάν, λευκό σορτσάκι και ένα εμπριμέ τζάκετ με τα ξανθά μαλλιά της να τελειώνουν σε φούξια τρεσούλες.

Απέναντί της, η οικοδέσποινα έκανε επίσης την έκπληξη όταν εμφανίστηκε χωρίς… παντελόνι.
Το γιατί ανέλαβε να το εξηγήσει η καλεσμένη της, η οποία είχε θέσει το "τσιτσίδωμα" της Χάντλερ ως όρο για να καθίσει στον καναπέ της!

"Είχα παρακολουθήσει παλιότερες εκπομπές της Τσέλσι και είχα ακούσει όλα αυτά που έλεγε ότι ξεχνάω να φορέσω παντελόνια όταν βγαίνω έξω και άλλα τέτοια έξυπνα. Έτσι, όταν μου ζήτησε να έρθω, είπα εντάξει, αρκεί την εκπομπή να την κάνει με το… βρακί". Όπερ και εγένετο!

Ζ. Κ.