Μοντέλο πέθανε κάνοντας λιποαναρρόφηση

02.11.2012
Σοκ έχει προκληθεί από την είδηση ότι βραζιλιάνας καλλονής ξεψύχησε κατά τη διάρκεια πλαστικής επέμβασης.


Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η Βραζιλιάνα Πάμελα Νασιμέντο (Pamela Nascimento) πέθανε στις 19 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια επέμβασης λιποαναρρόφησης σε ιδιωτική κλινική του Σάο Πάολο.

Η 27χρονη καλλονή συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας της και αυτή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες η τρίτη φορά που υποβαλλόταν στη συγκεκριμένη επέμβαση στο στομάχι.

Ως επίσημη αιτία θανάτου δηλώθηκε το ισχαιμικό σοκ, καθώς η ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε από διάτρηση νεφρών –όπως μεταφέρουν οι πρώτες πληροφορίες- δεν επέτρεψαν στην καρδιά να κάνει τη δουλειά της.

Το δραματικό συμβάν δημοσιοποιήθηκε από τη θεία της άτυχης νέας, Ενεντίντα Νασιμέντο (Enedida Nascimento), μετά την κηδεία της.

Η 61χρονη γυναίκα η οποία μάλιστα μεγάλωσε την Πάμελα από την ηλικία των 6 ετών, από τότε δηλαδή που πέθανε η μητέρα της, χρεώνει την απώλειά της στην εγκληματική αμέλεια των γιατρών.

Η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της αστυνομίας ενώ έχει διαταχθεί ιατροδικαστική έρευνα. Παράλληλα ο χειρουργός δρ. Χούλιο Γιοσιμούρα (Julio Yoshimura) αντιμετωπίζει κατηγορίες δολοφονίας.

Ζ. Κ.