Κάμερον Ντίαζ: ο Πάτινσον της έριξε... χυλόπιτα!

07.11.2012
Ψάχνει άντρα η διάσημη ηθοποιός αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά… χτύπησε λάθος πόρτα!

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) συναντήθηκαν πρόσφατα στην εκδήλωση "LACMA Art + Film Gala" στο Λος Άντζελες όπου μάλιστα οι διοργανωτές τους είχαν "καθίσει" δίπλα δίπλα στο τραπέζι.

Φαίνεται λοιπόν ότι η 40χρονη εντυπωσιακή ηθοποιός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη καθώς ο Ρομπ μάλλον της… γυάλισε.

Όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η Κάμερον φλέρταρε ασύστολα τον Πάτινσον αγγίζοντάς τον διαρκώς, χαζογελώντας με ό,τι και αν έλεγε και φυσικά αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το αντικείμενο του –προφανή- πόθου της έχει ήδη επιστρέψει στην αγκαλιά της αγαπημένης του.

"Δεν τον άφηνε ήσυχο και δεν την ένοιαζε ποιος την έβλεπε", μεταφέρουν μάρτυρες τονίζοντας όμως ότι ο Πάτινσον φρόντιζε να είναι ευγενικός, αλλά τίποτα παραπάνω.

Φαίνεται ότι ο 26χρονος ηθοποιός έχει γυρίσει για τα καλά στην αγκαλιά της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και δεν βλέπει τίποτα άλλο μπροστά του.

Όσο για την Ντίαζ; Μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει στα ματζούνια της αφού, όπως παραδέχτηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου πρόσφατα, χρειάζεται μαγικά για να βρει άντρα.

Ζ. Κ.