Η Κλουμ παραδέχεται την καψούρα της για τον σωματοφύλακα

09.11.2012
Η διάσημη κυρία της μόδας είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Γιατί να το κάνει άλλωστε;

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) χώρισε μάλλον αιφνιδιαστικά από τον σύζυγο και πατέρα των τριών –από τα τέσσερα- παιδιά της, Σιλ (Seal) τον Ιανουάριο. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν γνωριστεί ενώ η 39χρονη καλλονή ήταν έγκυος από τον προηγούμενο σύντροφό της, Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore), έτσι η Λένι (Leni), την οποία ο Σιλ υιοθέτησε, εκείνον γνώρισε ως πατέρα.

Πολύ λίγο καιρό μετά το διαζύγιο, οι φήμες για την κρυφή σχέση της Χάιντι με τον σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen) οργίασαν με τον ίδιο τον Σιλ να υποστηρίζει ότι είχε ξεκινήσει ενώ εκείνοι ήταν ακόμη παντρεμένοι.

Η Κλουμ διέψευσε τις κατηγορίες του πρώην συζύγου και λίγο καιρό αργότερα επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Κρίστεν υποστηρίζοντας ότι "πάει καλά αλλά είναι ακόμη νωρίς".

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα προχωρούν γρήγορα γιατί σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Χάιντι στο γερμανικό περιοδικό "Bunte", δεν δίστασε να παραδεχτεί την καψούρα της.

"Ναι, είμαι ερωτευμένη!", ομολόγησε η Κλουμ συμπληρώνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι που ο νέος της αγαπημένος τα πάει περίφημα με τα παιδιά της.

"Τον αγαπούν πολύ και αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που με κάνουν και εμένα να τον αγαπώ τόσο πολύ. Με βοηθά εδώ και τέσσερα χρόνια και φροντίζει τα παιδιά με υπέροχο τρόπο. Παίζει μαζί τους, τα προστατεύει", εξηγεί η ερωτοχτυπημένη Χάιντι, τονίζοντας πόσο εμπιστεύεται τον Μάρτιν σε όλους τους τομείς.

Όσο για τις κακές γλώσσες που θέλουν τον σωματοφύλακα να… κρύβεται, η αγαπημένη του έχει την εξήγηση.

"Ο Μάρτιν δεν κρύβεται. Απλά δεν είναι ο τύπος που κυνηγά τη δημοσιότητα. Προτιμά να μένει ένα βήμα πίσω", εξηγεί η Χάιντι Κλουμ ολοκληρώνοντας με τον "χρυσό κανόνα στη ζωή της".

"Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κριτικάρουν τον άνθρωπο που έχω πλάι μου, αυτά που φοράω, το χτένισμά μου… Στο τέλος της μέρας, όμως, πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει χαρούμενη", τονίζει η Κλουμ και δεν το διαπραγματεύεται…

Ζωή Κίττα