Τα τσιλιμπουρδίσματα χώρισαν τον Μπίμπερ

12.11.2012
Ο αγαπημένος τραγουδιστής των εφήβων –και όχι μόνο- είναι ξανά μόνος αφού η Σελένα Γκομέζ (Selena Gomez) λέγεται ότι του έδειξε την… πόρτα λόγω "κουτσουκέλας".

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της πιο νέας διεθνούς σόουμπιζ δεν υπάρχει πια και ο λόγος φαίνεται να είναι το μάτι του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που έπαιξε λίγο παραπάνω από αυτό που η μέχρι πρότινος σύντροφός του μπορούσε να αντέξει. Και έτσι, εκείνη τον… έστειλε!

Ο 18χρονος ποπ σταρ και η 20χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και έδειχναν αρκετά ευτυχισμένοι μέχρι τη στιγμή που ο Μπίμπερ κλήθηκε να τραγουδήσει στο πρόσφατο σόου της Victoria's Secret.

Εκεί, το προκλητικό φλερτ στο οποίο λέγεται ότι επιδόθηκε ο Τζάστιν με μερικά από τα μοντέλα, φαίνεται ότι φρίκαρε τη ζηλιάρα Σελένα που ένιωσε ότι δεν μπορεί να τον συγχωρήσει και το έληξε το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Γκομέζ ήταν η φωτογραφία που ανέβασε η Μπάρμπαρα Πάλβιν (Barbara Palvin) από τα παρασκήνια.

Στον εν λόγω ενσταντανέ, απαθανατίζονταν η 19χρονη καλλονή από την Ουγγαρία αγκαλιά με τον Τζάστιν Μπίμπερ και στο τουίτ που το συνόδευε η Μπάρμπαρα κάπου αναφερόταν στον "βασιλιά των λιονταριών" δίπλα σε μια καρδούλα που άναψε φωτιές.

Την επομένη και μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε η Πάλβιν προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση λέγοντας στους θαυμαστές του Μπίμπερ "να ηρεμήσουν" και ότι "είναι όλος δικός τους", αλλά η Σελένα μάλλον δεν πείστηκε και το έκλεισε το κεφάλαιο.

Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι η πραγματική αιτία για τον χωρισμό είναι οι τρελοί ρυθμοί στους οποίους ζουν που μοιραία τους απομάκρυναν, χαρακτηρίζοντας το πρόσφατο συμβάν με τον Άγγελο της Victoria's Secret, απλή αφορμή.

Έστω…

Στο μεταξύ, εκτός από τα θεματάκια που έχει στην προσωπική του ζωή, ο Τζάστιν Μπίμπερ αντιμετωπίζει και άλλα παράξενα, όπως πχ την εταιρεία που λανσάρει μια γκέι φουσκωτή κούκλα (!) τη μορφή του! Διάβασε τις λεπτομέριες εδώ.

Ζ. Κ.