Κρίστεν Στιούαρτ: Υπήρξα ψυχοπαθής

19.11.2012
"Τα είδε όλα" η νεαρή πρωταγωνίστρια από την ξαφνική δόξα που γνώρισε και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έγινε διάσημη –κυριολεκτικά- μέσα σε μια νύχτα με τον ρόλο της "Μπέλα Σουάν" στη δημοφιλή σειρά ταινιών "Λυκόφως" ("Τwilight").

Παρεμπιπτόντως αυτές τις μέρες προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες η τελευταία ταινία με τίτλο "Χαραυγή –Μέρος Β'" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "OK!" η 22χρονη σταρ μίλησε για τις δύσκολες πρώτες μέρες της ξαφνικής… δόξας καθώς και για το πόσο έχει συνηθίσει πια τα νέα δεδομένα.

"Στην αρχή ήμουν πολύ καχύποπτη με τους ανθρώπους, αλλά τώρα όλα είναι πολύ καλύτερα. Νιώθω 100% απελευθερωμένη. Υπήρξα μια μικρή ψυχοπαθής, αλλά τώρα μπορώ να χαλαρώσω", ομολόγησε η Κρίστεν, η οποία τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και για την προσωπική της ζωή.

Η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από την πρώτη στιγμή, παρόλο που οι ίδιοι ήταν πολύ φειδωλοί στις δηλώσεις –και τις εκδηλώσεις οικειότητας.

Το καλοκαίρι όμως, προκλήθηκε μέγα σκάνδαλο όταν η ίδια η Στιούαρτ παραδέχτηκε ότι απάτησε τον καλό της με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders).

Τώρα βέβαια, φαίνεται ότι το όλο ζήτημα ανήκει στο παρελθόν καθώς εκείνη είπε ότι τελικά σεξ δεν είχε γίνει, εκείνος τη συγχώρησε και… ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Τουλάχιστον προς το παρόν γιατί ως γνωστόν… "Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι το τέλος" (της προβολής της ταινίας εν προκειμένω).

Ζωή Κίττα