"Η Κρίστεν κάνει τον Ρομπ να μοιάζει τελείως ηλίθιος"

20.11.2012
Με την τελευταία τους ταινία ήδη στις αίθουσες, το διάσημο κινηματογραφικό ζευγάρι δεν σταματά τις δημόσιες εμφανίσεις. Να όμως που η εικόνα τους δεν αρέσει σε όλους…

Μετά τον σύντομο χωρισμό τους λόγω του κέρατου που του έριξε εκείνη, ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) είναι ξανά μαζί –ή έστω, έτσι έχουν αφήσει να εννοηθεί- και προωθούν από κοινού το δεύτερο μέρος της "Χαραυγής" τους.

Φαίνεται ότι καθώς ολοκληρώθηκε η επαγγελματική τους συνεργασία, οι συγγενείς και φίλοι του 26χρονου σταρ βρήκαν ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα σχετικά με την επανασύνδεσή του με την "άπιστη".

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας "The Sun", οι άνθρωποι του Πάτινσον έκαναν μεγάλη υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι βαμπριρίστικες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά τώρα δεν μπορούν άλλο να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

"Η οικογένεια και οι φίλοι του Ρομπ δεν αντέχουν άλλο να τον βλέπουν να περιφέρεται σε όλο τον πλανήτη δίπλα σε αυτή τη γυναίκα που τον απάτησε και του ράγισε την καρδιά", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι η υπομονή τους έχει τελειώσει.

"Πρέπει να την παρατήσει επιτέλους. Τον κάνει να φαίνεται τελείως ηλίθιος", συνεχίζει η πηγή χαρακτηρίζοντας την πρόταση ως τη μόνη λύση για τη γυναίκα που έκανε τη ζωή του Ρομπ "σαπουνόπερα".

Εκείνος βέβαια δεν δείχνει να ενοχλείται που έχει την Κρίστεν δίπλα του, αλλά πάλι, κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει μόλις τα φώτα του Twilight σβήσουν...

Ζ. Κ.