Η Βικτόρια Μπέκαμ βγάζει τον εαυτό της στο... σφυρί

23.11.2012
Ναι, ναι, δεν διαβάσατε λάθος. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας βγάζει τον εαυτό της σε πλειστηριασμό. Πώς, πότε και γιατί;

Ταράχτηκε πολύ από την καταστροφή που άφησε πίσω του ο τυφώνας Σάντι η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και αποφάσισε να κάνει κάτι για να βοηθήσει τους πληγέντες.

Έτσι, μαζί με την Άνα Γουίντουρ (Anna Wintour) -τη σιδηρά κυρία της "Vogue"- και τη διάσημη σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ (Diane von Furstenberg) μπαίνουν οι ίδιες στο σφυρί με σκοπό να μαζέψουν μέχρι και $185 χιλιάδες για την ανακούφιση των ανθρώπων που η Σάντι σάρωσε στο πέρασμά της.

Και εξηγούμε…

Η όλη ανατρεπτική πρωτοβουλία πραγματοποιείται μέσω της φιλανθρωπικής ιστοσελίδας Charitybuzz.com σε συνδυασμό με το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CDFA Council of Fashion Designers of America) και τη Vogue.

Η καθεμιά από τις γυναίκες προσφέρει στους πλειοδότες ένα μέρος του χρόνου της υπό τη μορφή των γευμάτων, επισκέψεων σε μουσεία ή και κοινές εξόδους σε συγκεκριμένα ντεφιλέ μόδας ενώ η φον Φίρστενμπεργκ προσφέρει επιπλέον διαμονή μίας εβδομάδας στο εξοχικό της στις Μπαχάμες.

"Η Σάντι χτύπησε πολύ σκληρά το σπίτι μας και είναι πολύ οδυνηρό να βλέπουμε πόσο έχουν επηρεαστεί φίλοι και γείτονές μας. Όπως έκανε και για την Αϊτή και την Ιαπωνία, η βιομηχανία μας συγκεντρώνει τις δυνάμεις της μέσα από τη μόδα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη", εξήγησε με πάθος η 38χρονη σταρ που ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα από τις δυσκολίες που περνούν οι συνάνθρωποί της.

Όποιος ενδιαφέρεται, ας δει όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Ζωή Κίττα