Τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Μπίελ - Τίμπερλεϊκ;

26.11.2012
Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν έχει συμπληρώσει ούτε έναν μήνα γάμου και φαίνεται ότι είχαμε τα πρώτα σύννεφα.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο σε μια χλιδάτη τελετή στη Νότια Ιταλία και σήμερα, δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου "Cover Media" τους θέλει ελαφρώς... σφαγμένους.

Πληροφορίες του National Enquirer θέλουν τον 31χρονο σταρ να τα έχει "πάρει στο κρανίο" με τη σύζυγο που του πέταξε τσιγάρα και αναπτήρα.

Και εξηγούμε...

Κατά τα φαινόμενα, ο Τίμπερλεϊκ είχε υποσχεθεί στην καλή του ότι θα κόψει το κάπνισμα αμέσως μετά τον γάμο, όμως φαίνεται ότι το όλο "πρότζεκτ" πήρε μια μικρή παράταση, με αποτέλεσμα η Μπίελ να εκνευριστεί και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

"Ο Τζάστιν εκνευρίστηκε πολύ και της είπε ότι ο γάμος αυτός δεν θα κρατήσει και πολύ αν εκείνη συνεχίσει να ψάχνει τα πράγματά του αντί να ζητά αυτό που θέλει όμορφα", μεταφέρουν πληροφορίες του Enquirer τονίζοντας ότι η Τζέσικα το έχει πάρει τόσο βαρέως το όλο ζήτημα που είπε στον σύζυγό της ότι δεν πρόκειται να κάνει παιδί μαζί του αν εκείνος δεν μείνει "άκαπνος" για έξι μήνες, τουλάχιστον.

Σύννεφα στον παράδεισο; Ποιος ξέρει. Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή της, η νιόπαντρη ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι "ο μήνας του μέλιτος ήταν... μαγικός". Το ζευγάρι πέρασε το γαμήλιο ταξίδι του στην Τανζανία.

Ζ. Κ.