Να γιατί η Στιούαρτ ξεγυμνώθηκε στην πρεμιέρα

26.11.2012
Στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε από το κέρατο που έριξε στον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και την μετέπειτα επανασύνδεσή τους, η νεαρή ηθοποιός προκάλεσε σάλο. Γιατί;

Γνωρίζοντας καλά ότι θα είχε όλα τα φώτα στραμμένα επάνω της, η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) η επιλογή της άκρως αποκαλυπτικής τουαλέτας για την πρεμιέρα της τελευταίας τους ταινίας στο Λος Άντζελες, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Look" σκοπός της 22χρονης σταρ και της στυλίστριάς της, Τάρα Σουένεν (Tara Swennen), ήταν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου οπουδήποτε εκτός από το ίδιο το ζευγάρι.

"Όλος ο κόσμος θα περίμενε στη… γωνία για να δει πως ο Ρομπ θα κοιτούσε την Κρίστεν, τι θα της έλεγε, πώς θα στεκόταν εκείνη δίπλα του και τα σχετικά. Με το ρούχο που διάλεξε, η Κρίστεν εξασφάλισε ότι δεν θα είχαν μάτια για ο,τιδήποτε άλλο", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι και οι επόμενες εμφανίσεις της Στιούαρτ κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.

Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε μια δανδελένια στενή τουαλέτα του Ζουχαΐρ Μοράντ, που άφηνε πολύ λίγα στη φαντασία του κόσμου. Και χωρίς αμφιβολία πέτυχε απόλυτα τον αρχικό της στόχο.

Ζωή Κίττα