Ο Θερού διαλέγει το νυφικό της Άνιστον

28.11.2012
Οι προετοιμασίες για τον γάμο της 43χρονης σταρ συνεχίζονται στο φουλ με τον γαμπρό να έχει λόγο στα πάντα. Ακόμη και σε αυτά που θεωρητικά δεν είναι "δική του δουλειά".

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) πρόκειται να παντρευτούν και παρόλο που επίσημα δεν γνωρίζουμε το πότε και το που, το επικρατέστερο σενάριο τους θέλει να περνούν την κουλούρα στη Χαβάη στο τέλος του χρόνου.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζεν θέλει τον Τζάστιν ενεργό σε κάθε κομμάτι της οργάνωσης. Μέχρι και στην επιλογή του νυφικού του έδωσε λόγο. Και μάλιστα τον… πρώτο.
"Ο Τζάστιν πάντα συμβουλεύει την Τζένιφερ για τα ρούχα της. Από τα καθημερινά μέχρι το κόκκινο χαλί.

Και εκείνη τον ακούει με μεγάλη προσοχή γιατί θεωρεί ότι είναι ο μόνος που της μιλά με απόλυτη ειλικρίνεια", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Heat", προχωρώντας και σε περισσότερες λεπτομέρειες.

"Το ζευγάρι συνάντησε τους καλλιτεχνικούς διευθυντές του Valentino, Μαρία Γκρατσία Κιούρι (Maria Grazia Chiuri) και Πιερ Πάολο Πικιόλι (Pier Paolo Piccioli) για με πρώτη συζήτηση και ο Τζάστιν βοήθησε πολύ ως προς το σχέδιο και τα υλικά καθώς ήξερε ακριβώς τι έχει η Τζεν στο κεφάλι της", συνεχίζουν οι πηγές.

Βέβαια, η Άνιστον τα άκουσε από τις κολλητές της, Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και Τσέλσι Χάντλερ –οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν φαίνονται να συμφωνούν ως προς το πάρτι της Τζεν πρίν από τον γάμο.

"Της είπαν ότι κάνει λάθος και ότι είναι γρουσουζιά ο γαμπρός να δει το νυφικό πριν από τον γάμο, αλλά εκείνη δεν είναι καθόλου προληπτική. Άσε, που όπως τόνισε, ο Μπραντ δεν την είχε δει το νυφικό πριν από τον γάμο και το διαζύγιο ήρθε έτσι και αλλιώς". Δεν έχει και άδικο, εδώ που τα λέμε…

Στο μεταξύ, άλλα δημοσιεύματα επανέρχονται -για πολλοστή φορά- στο θέμα της εγκυμοσύνης της Άνιστον, υποστηρίζοντας ότι μέσα στις επόμενες μέρες το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα και επίσημα. Για να δούμε...

Ζωή Κίττα