Θύμα σοβαρού τροχαίου η κόρη της Γουίτνεϊ

29.11.2012
Όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) τραυματίστηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η 19χρονη κόρη της θρυλικής τραγουδίστριας που πέθανε τόσο ξαφνικά πριν από μερικούς μήνες, "διέλυσε" ένα Σέβι Καμάρο στην Αλφαρέτα της Τζόρτζια χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το TMZ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοκληρωτικά όταν έπεσε επάνω σε ένα ανάχωμα, ευτυχώς όμως η νεαρή οδηγός του "γλίτωσε φτηνά".

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που κάλεσε την αστυνομία η νεαρή στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητο χωρίς εμφανείς τραυματισμούς, ενώ, όπως έγινε γνωστό, δεν υπήρχαν ίχνη αλκοόλ ή ναρκωτικών στην όλη υπόθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπόμπι Κριστίνα εμπλέκεται σε τρακάρισμα.

Τον Σεπτέμβριο, ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη όταν το Καμάρο -που παρεμπιπτόντως ανήκει στον αρραβωνιαστικό/αδελφό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), ο οποίος και οδηγούσε.

Τότε είχε ειπωθεί ότι το ατύχημα συνέβη γιατί η Μπόμπι Κριστίνα και ο Νικ τσακωνόταν και ο έλεγχος του αυτοκινήτου χάθηκε. Λίγο περισσότερη προσοχή παιδιά... Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ας μη φανταστούμε τη συνέχεια καλύτερα...

Πάντως τα πράγματα ανάμεσα στα δύο νέα παιδιά δεν είναι ξεκάθαρα μιας και ο ίδιος ο Γκόρντον άφησε να εννοηθεί μέσα από αναρτήσεις του στο Twitter ότι με την Μπόμπι Κριστίνα "είναι απλά φίλοι και όχι αρραβωνιασμένοι".

Ακόμη και η ίδια η κόρη της Γουίτνεϊ -παρόλο που στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί ανακοίνωσε επίσημα τον αρραβώνα τους- τώρα αφήνει συνέχεια υπονοούμενα ότι είναι "ελεύθερη και ωραία". Ποιος ξέρει...

Ζ. Κ.