Η Λιζ Χάρλεϊ, ο πρώην και η σωσίας διάδοχος της!

29.11.2012
Παρά τρίχα γλίτωσε μια συνάντηση που θα ήταν παραπάνω από αμήχανη η διάσημη ηθοποιός, παραγωγός, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας.



Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) ντύθηκε, στολίστηκε και πήγε να παρακολουθήσει μια έκθεση αφιερωμένη στον διάσημο σχεδιαστή Βαλεντίνο (Valentino) χωρίς να φαντάζεται τι την περιμένει.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το βίντεο της εκδήλωσης.

Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην σύζυγος της 47χρονης καλλονής, Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) συνοδευόμενος από την εδώ και μερικούς μήνες νέα του αγαπημένη, Κιμ Τζόνσον (Kim Johnson), η οποία παρεμπιπτόντως είναι φτυστή η Λιζ, μόνο 20 χρόνια νεώτερη!

Εντυπωσιακή, όπως πάντα, μέσα στο μαύρο, μίνι, στράπλες, δαντελένιο φόρεμά της, η Χάρλεϊ πόζαρε χαμογελαστή στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, όμως βιάστηκε να περάσει στα… ενδότερα καθώς προφανώς ήθελε να αποφύγει τη συνάντηση με τον Ναγιάρ.

Αν συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της, Σέιν Γουορν (Shane Warne) ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά μόνη της… δεν ήθελε να την περάσει αυτή τη δοκιμασία.

Όσο για το 27χρονο μοντέλο; Η Κιμ έλαμπε επίσης στο πλευρό του αγαπημένου της φορώντας επίσης ένα μαύρο, μίνι, στράπλες –μεταλιζέ όμως- φόρεμα.

Και οι δύο γυναίκες είναι αδιαμφισβήτητα όμορφες και εντυπωσιακές. Ποια "κερδίζει" τις εντυπώσεις είναι καθαρά υποκειμενικό. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ζωή Κίττα