Γκρέυ vs Ηλιάδη: "Είναι πιο γουρούνα από το γουρούνι"

29.11.2012
Νέο επεισόδιο έχουμε στη σχέση της Καίτης Γκρέυ με την εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη. Αν και στο παρελθόν οι δύο γυναίκες ήταν πολύ κοντά, αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Η Γκρέυ έχει πολλά παράπονα από τη διάσημη εγγονή της και με νέες δηλώσεις, διόλου κολακευτικές, ξαναφουντώνει την κόντρα τους. " Η Αγγελική είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι" δηλώνει η μεγάλη τραγουδίστρια τη στιγμή που η Ηλιάδη στο νέο της cd έχει διασκευάσει το πετυχημένο ντουέτο που είχαν κάνει στο ξεκίνημα της, "Μια γυναίκα μόνο ξέρει".

Η Γκρέυ μέσα από το περιοδικό Ciao τα "χώνει" στην εγγονή της. "Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι. Βρισκόμουν έντεκα ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο και η Αγγελική δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσει τι κάνω. Μετά από τόσο που της στάθηκα που ήμουν δίπλα της στις κηδείες, στις καταστάσεις που πέρασε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Εγώ ήμουν η μάνα της, ο πατέρας της, τα πάντα" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: "Ήρθε πολύς κόσμος όταν το μάθανε, αλλά όχι η εγγονή μου. Αυτός που έρχεται πού τακτικά και με βλέπει από τους καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. Το κορίτσι δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του. Κριμα…".

Αποκαλύπτει επίσης ότι έχει να την δει περίπου ένα χρόνο, όταν δηλαδή την είχε επισκεφτει με το γιο της, Μπαμπίνο. " Μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στον δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα «χάλασα» με τον γιο μου. Αυτή τώρα αγαπήθηκε μαζί τους. Τα έβαλε με την μάνα της, με τον πατέρα της. Με όλο τον κόσμο τα έβαλε για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, επειδή έκανε την δουλειά της. Δεν έχει ευαισθησίες , τίποτα δεν έχει αυτή η γυναίκα. Και πόσο της στάθηκα εγώ"