Η Λίντσεϊ, η συνομωσία και ο... ντετέκτιβ!

03.12.2012
Τελειωμό δεν έχουν τα σενάρια σχετικά με την πιο πρόσφατη περιπέτεια της 26χρονης ηθοποιού με τον νόμο, μόνο που τώρα εμπλέκονται και άλλα άτομα με αμφίβολες προθέσεις.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) συνελήφθη ακόμη μια φορά την Πέμπτη ύστερα από κατηγορίες για επίθεση και ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, η Λίντσεϊ βρισκόταν σε κλαμπ της Νέας Υόρκης όταν λέγεται ότι καυγάδισε με μια άλλη θαμώνα στην οποία τελικά έριξε και μια μπουνιά στο πρόσωπο. Εκείνη κάλεσε την αστυνομία και μια νέα υπόθεση με το κωδικό όνομα "Λόχαν" άνοιξε...

Υπάρχει όμως και παρασκήνιο, φυσικά!

Μετά τη σύλληψη ο πατέρας της Λίντσεϊ, Μάικλ (Michael) βρήκε ευκαιρία να μιλήσει δημόσια και εξέφρασε την ανησυχία του για την ταλαίπωρη κόρη του τονίζοντας ότι ο βασικός λόγος για τον μη συνετισμό της είναι που δεν έχει και τους δύο γονείς της κοντά της. Μάλιστα, υποστήριξε πως όλα όσα κάνει η κόρη του αποτελούν "απέλπιδα προσπάθεια" για να τους δώσει να καταλάβουν ότι τους θέλει κοντά της αμφότερους.

Εκείνος, λέει, έκανε τα πάντα ώστε η πρώην σύζυγός του, Ντίνα (Dina) να αφήσει στο πλάι τις όποιες δικές τους διαφορές και "για το καλό των παιδιών τους" να προσπαθήσουν να σταθούν στο πλάι τους, από κοινού.

Έφτασε μάλιστα να πει πως ό,τι περνούσε από το χέρι του το έκανε. "Τώρα πια είναι όλα στο χέρι του Θεού".

Βέβαια τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας περιπλέκουν κάπως τα πράγματα καθώς φαίνεται ως η γυναίκα η οποία φέρεται ως θύμα της LiLo είναι γειτόνισσα του Μάικλ. Τυχαίο; Μπορεί....

Όπως προκύπτει, η Τίφανι Ιβ Μίτσελ (Tiffany Eve Mitchell) μένει στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, δύο σπίτια δίπλα από τον Μάικλ Λόχαν και η όλη υπόθεση αρχίζει να... βρωμάει, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Λίντσεϊ, η οποία λέγεται ότι προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ να σκαλίσει λίγο τα πράγματα με την ελπίδα να πιάσει λαβράκι.

Όσο για τις πληροφορίες που ήθελαν τη Λόχαν μεθυσμένη το βράδυ του περιστατικού, ο δικηγόρος της, Μαρκ Χέλερ (Mark Heller) τις διαψεύδει καθέτως υποστηρίζοντας ότι η πελάτισσά του ήταν απόλυτα νηφάλια και καθαρή από ναρκωτικά και αλκοόλ.

Πάντως, όσο ο ντετέκτιβ ψάχνει για αποδείξεις της συνωμοσίας που η Λίντσεϊ και η μητέρας της πιστεύουν ότι υπάρχει πίσω από την όλη ιστορία, η Λίντσεϊ παραμένει υπό περιορισμό για την υπόθεση της κλοπής κοσμημάτων πέρσι, αλλά και για το πιο πρόσφατο περιστατικό του Ιουνίου, όπου τράκαρε και η απόφαση δεν έχει βγει ακόμη.

Ζωή Κίττα